Jump to content

prevara djevojka od 36000 eur


kresimir51

Preporučene objave

Hodao sam sa curom 2 god.inače se obitelji poznamo 40 god.s obzirom da sam se trebao lječiti njena mama mojim starcima posuđuje lovu za moje ljekove, i tako im posudi na kamatu oko 55ooo eur.moji starci ne mogu to vratiti,ali imaju stan koji je stari izgradio za mene,i s obzirom da su moralni ljudi ,a mama moje cure predloži da kupi stan od njih i prebije dug,moja cura predloži mojoj mami da joj dozvoli da se uknjiži na stan da će dići kredit i isplatiti ostatak od 36000 eur, ali ja dobijem nogu mama moje cure kaže da neda više love opterete stan hipotekom koja jim je bila ovrha nad njihovim stanom sebe spase ,a mi smo pred bankrotom pisanih tragova skoro nema, stan vredi 110000 eur. dal je to prevara i ŠTA SADA URADITI,MOLIM ZA POMOĆ, ILI IME ODVJETNIKA KOJI BI ME ZASTUPAO, GORI NAM POD NOGAMA ,ALLOHA ! :-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poštovani!

 

Postoji mogućnost da se dokaže da stan vrijedi puno više od duga , da nije poštivan usmeni dogovor o isplati njihovog duga .

Potrebno je naći svjedoke koji će potkrijepiti Vašu tvrdnju.

Što se odvjetnika tiče trebate na internetu naći listu odvjetnika koji se bave građanskim pravom, te stupiti u kontakt s jednim od njih ovisno o gradu u kojemu živite .

 

Sve u svemu nitko se ne može bogatiti na tuđoj nevolji .

 

U ZOO regulirano je bespravno bogaćenje,zelenaški ugovor čl.329

 

 

Ništetan je ugovor kojim netko , koristeći se stanjem nužde ili teškim materijalnim stanjem drugog, njegovim nedovoljnim iskustvom, lakomislenošću ili zavisnošću , ugovori za sebe ili nekog trećeg korist koja je u očitom nesrazmjeru s onim što je on drugome dao ili učinio, ili se obvezao dati ili učiniti .

 

2.

Na zelenaški ugovor na odgovarajući se način primjenjuju odredbe ovoga Zakona o posljedicsama ništetnosti i o djelomičnoj ništetnosti ugovora .

 

Pozdrav!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija