Jump to content

vožnja pod utjecajem alkohola


mantapome

Preporučene objave

možete li mi pomoći.

31 mi je godina.Malo smo popili poslije utakmice:Hrvatska- Bjelorusija i tako proslavili pobijedu.Sinoć me je zaustavila policija,bio sam pod utjecajem alkohola sa 1.09g/kg umanjena za 0.1g/k; znači 0.99.Napisali su mi kaznu od 1000kn i oduzeli vozačku na tri dana.Zanima me koje su posljedice?Kada mi vrate dozvolu za tri dana i ako platim kaznu,hoće li mi kasnije oduzet istu na duže?Kada da se žalim i što da navedem u žalbi?

 

Nemam nikakvih prekršaja od prije,a vozačka mi ovisi o poslu i ne mogu raditi bez nje.Bio sam na bolovanju 6 mj. (još mi nije isplaćeno)i ovih dana sam trebao početi raditi.Supruga mi ne radi,a imamo i malo dijete.Zaista sam imao peh.E da,nisam alkoholičar:)

Molim vas pomozite.

Unaprijed hvala.

mantapome

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

mantapome je napisao:

Napisali su mi kaznu od 1000kn

U toj kazni piše predložena zaštitna mjera zabrane upravljanja.

 

Svakako pišite prigovor, žalite se na visinu sankcije, navedite da Vam je vozačka dozvola uvjet za rad, priložite što više dokumenata, npr. ugovor o radu, potvrda o nezaposlenosti supruge, preslika porezne kartice i sl. nakon čega će sud procjeniti opravdanost visine kazne.

 

Sigurno nećete proći nekažnjeno s obzirom da ste provod sa prijateljima postavili kao prioritet nad egzistenciom svoje obitelji.

 

O prigovoru za poricanje prekršaja ne može se govoriti bez uvida u zapisnik o ispitivanju alkoholiziranosti. Za to će te trebati odvjetnika.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija