Jump to content

Piratstvo


Economist

Preporučene objave

Molio bi nekoliko informacija u vezi piratstva,naime policija mi je zbog sumnje u kazneno djelo zapljenila racunalo,pretraga izvrsena te je ustanovljeno da ja nisam pocinitelj. Ali sam opet poslan na sud zbog piratstva,naime na kompu je bila ilegalna kopija Windows XP,te oko 200 divx filmova,filmove nisam prodavao nego sam ih ja gledao te se kroz kroz 2god nakupilo 200tinjak filmova. Sad me zanima kakva me kazna tu ocekuje te dali se mogu izvuci mozda na to sto sam 100% invalid i 100% nesposoban za rad,bez ikakvih primanja i imovine te nikad nisam kaznjavan niti prekrsajno niti kazneno...naime ne vidim na koji nacin mogu biti kaznjen,novcanu kaznu platit jer nemam od kuda,nemoze mi napravit ovrhu kad nemam imovine,u zatvor me nemogu poslati jer sam invalid 100%,na tkz. dobrotvorni rad me ne mogu poslati kad sam radno nesposoban jedino me moze poslati u zatvorsku bolnicu :vrti: Eto pa mi recite kakva je praksa inace u ovakvim slucajevima te sto mogu ocekivati,dali bi mogao dobiti mozda samo uvijetnu kaznu bez novcane?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Economist je napisao:

Ali sam opet poslan na sud zbog piratstva,

 

kako znate da ste "poslani na sud"?

jeste li dobili kakav poziv sa suda?

jeste li dobili optužni prijedlog?

ako jeste, onda u njemu piše koje kaz. djelo je u pitanju i kakva sankcija se predlaže, pa tako možete znati što vam slijedi i u skladu s tim se možete pripremiti za obranu.

ako niste ništa od suda dobili, onda je ovako "naslijepo" teško prognozirati "što će biti ako bude".

jer,

možda i ne bude.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija