Jump to content

Razvod braka- šta raditi?


Dada289

Preporučene objave

Molim vas za pomoć.

 

Bila sam u braku 3 godine, sa osobom koja je manipulator i lažljivac. Otišao je nakon svađe koju je vjerojatno očekivao i sve napravio da se desi kako bi otišao. Imamo 2,5 godišnje djete. Naknadno sam saznala da ima ljubavnicu, i da je sve šta je napravio u zadnjih par mjeseci braka ( svađe, konflikti, laži i izmanipuliranih sitacija koje su završavale verbalnim okršajima)bilo vjerojatno da se makne i da ode k njoj. Pitanje je, šta raditi sada? Da li otići na socijalnu skrb, podnjeti zahtjev za razvod (ne znam koliko to dođe, u biti ništa ne znam u vezi rastave). Ostavio me u dugovima, za koje sada kaže da ne zna kako su nastali. Cijela njegova obitelj su patološki lašci i manipulatori. Da li u procesu rastave braka mogu pozvati svjedoke koji bi potvrdili njihovo manipuliranje i meni time pomogli zbog skrbništva? Kako dokazati psihičko zlostavljanje?

 

Problem br. 2 je taj da smo prije 5 mjeseci predali zahtjev od Grada Zagreba za stan, i sada, naravno, on ne želi uzeti taj stan, ma koliko će to njegovom djetetu koristiti, jer živim sa mamom, u stanu koji je premali. On živi kod svojih roditelja. Da li imam pravo dobiti taj stan od Grada s obzirom da ne živimo zajedno?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija