Jump to content

Opomena za neplaćenu kaznu


Pacijent

Preporučene objave

Dobio sam opomenu za neplaćenu kaznu iz prometnog prekršaja. Da pojasnim: bio zaustavljen, kazna za alkohol, bio na sudu, žalio se na presudu, vrhovni kaznu umanjio kaznu, novčanu dobio na tri rate, uplatio prvu ratu samo dok ne sjedne povrat poreza (jer bi mi inače skinuli kompretan povrat poreza da namire svoja potraživanja), novac sam podigao, nisam uplatio preostale dvije rate, zatim je došla opomena!

 

Zanima me što slijedi?

 

Hoću li morati platiti ili postoji mogućnost da dobijem kaznu zatvora ili dobrotvornog rada! Od imovine posjedujem samo stari automobil!

 

Pomozite!

 

Unaprijed zahvaljujem!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Posto se radi o poprilicno prihvatljivom iznosu kazne koju morate platiti preporucam vam da placate u iznosima od 500 ili vise kn ako ne mozete cjelokupni iznos. Na taj nacin cete dok vas birokratski aparat sustigne vjerovatno platiti kompletan dug i izbjeci neugodnosti kao sto je uopce pomisao da cete morati u zatvor. Koliko vidim vec ste isli do vrhovnog suda radi visine kazne tako da ce svatko tko dobije vas predmet u ruke vidjeti da ste iscrpljivali sve pravne mogucnosti pa to moze izazvati zelju suda da vam ne progleda kroz prste ovaj put.. A i troskovi se mogu nagomilati..

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija