Jump to content

prestanak radnog odnosa po završetku porodiljnog


pina1979

Preporučene objave

pina1979 je napisao:

u 12 mjesecu mi ističe porodiljni dopust, ali sam prije odlaska potpisala sporazumni prekiid ugovora o radu. zanima me da li imam pravo na godišnji odmor iz 2009 godine ako u ugovoru ništa ne piše.

unaprijed zahvaljujem

 

Pina 1979,

 

Sporazumnim raskidom ugovora o radu prestale su važiti obveze i prava obiju strana, pa nevidim načina kako bi ti po njegovom prestanku mogla koristiti bilo koje pravo iz istog. O tom pravu tebala si razmišljati prije potpisa "sporazumnog".

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Hvala na odgovoru, ali mislim da nisam baš dobro objasnila situaciju. Naime ja sam još uvijek prijavljena kod tog poslodavca, dakle u trenutku odlaska na porodiljni ja sam potpisala sporazumni da se po završetku više neću vratiti na posao (radilo se više o prisili na neki način), i da prvo odem na dohovoreni godišnji odmor iz 2008, pa odradim otkazni rok i onda prije isteka otkaznog roka otvorim porodiljni. Iz te situacije me zanima da li imam pravo na godišnji iz 2009 s obzirom da mi je radna knjižica još uvijek tamo ili prvo moram nešto odraditi da bi na to imala pravo.

 

hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija