Jump to content

Ometanje posjeda


man12

Preporučene objave

Poštovani, 1989 god. moj djed kupuje zemljište koje nema nikakve papire (u blizini naše kuće),napravljen je ugovor između nas i prodavatelja te je uredno ovjeren i potpisan sa 3 svjedoka ali na broj čestice ja stavljena parcela neposredno iznad jer to zemljište ima jedan broj koji je ogromne površine, a tada nisu to uveli u katastar. 1992 smo sagradili mali objekt na tom zemljištu, da bi 2008 srušili taj mali objekt i napravili veći. Budući da se je tada vršilo geodestko snimanje (2008) cijele općine snimljen je i taj novi objekt. Sada naš susjed koji isto nema nikakvih papira hoće da uzme jedan dio ispred objekta (jedan od svjedoka u ugovoru koj govori da smo taj ugovor lažirali) i stalno dolazi do vrijeđanja i svađe. Sada vas pitam kako da to riješimo jer u katastru govore da se dogovorimo ali je to nemoguće. Dali postoji neka uprava za to ili institucija da to riješimo jer ako se odlučim na sudski spor to može trajat puno godina?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poštovani !

 

Vi uputite gospodinu koji Vas vrijeđa pismeno upozorenje ,da ćete radi klevete ustati protiv njega privatnom tužbom i tražiti naknadu nematerijalne štete za nanošenje duševnih boli dovođenjem u ponižavajući položaj .

Ako susjed i nakon upozorenja nastavi sa praksom ustanite privatnom tužbom

 

Pozdrav !

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija