Jump to content

tvrtkova br. telefona?


FRANJO/FRENKI

Preporučene objave

Dal ima netko neki broj telefona :-) od Tvrtkove.Bio sam 21.09. na vještačenju i rekla mi je gospođa da ču kroz tjedan ili dva dobiti rješenje u pisanom obliku,a da isto tako ono ide i prema Taborskom.Kako još nisam dobio ništa bojim se da nije netklo predmet negdje zaglibio odnosno pomješao.http://www.legalis.hr/uploads/icon_smile.gif

Neznam dali su i drugi ovoliko čekali?Možda je to normalno.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

dobili budete privremeno rješenje o akontaciji za 2-3 tjedna od dana vještačenja...paralelno tome vaš predmet ide kod 2.st.vještaka koji može smanjit,ostavit isti ili može čak može podiči postotak vojni.Glavno rješenje za mirovinu 2007.sam čekao 9 mjeseci,a sad zbilja ne znam koliko se čeka ...

 

 

broj telefona Tvrtkova 5 ZG = 01 4595 500-centrala,ak nisu promjenili-sretno!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

po nekakvim mojim informacijama glavno se rjršenje čeka oko 4-5 mjeseci.Akontaciju neču dobivati tako skoro jer sam na bolovanju i primam plaču sve do konačnog riješenja ,tek onda mislim da dobivam akontaciju.To mi je sve jasno nego me čudi da nisam dosad dobio ništa s tvrtkove(mislim na rješenje opča 100% kako mi je rečeno , a ovo od vojnog djela kad dođe-dođe :-) .

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ja kad sam bio kod vještaka nije mi rekao koji omjer je predložio za Zg,ali mi je rekao da ću kroz desetak dana dobiti obavijest poštom,tako je i bilo otprilike za sedam dana mi je od hzzmo došla poštom obavijest o omjeru koji je vještak predložio na kojem je pisalo da ide dalje za Zg na drugostupanjsko i kad oni potvrde ili (smanje,povećaju)navedeni omjer tad stiže rješenje!!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija