Jump to content

Prekoračenje brzine, a ne znam tko je vozio


b52

Preporučene objave

Poštovanje,

 

Trebala bi jedan pravni savjet.

Naime poštom sam dobila dopis da je mojim automobilom napravljen prekršaj prije otprilike 2 mjeseca, te da trebam dostaviti podatke o osobi koja je automobil vozila.

Stvar je u tome da je automobil koji glasi na moje ime u principu obiteljski automobil kojim gotovo svakodnevno upravljaju 3 vozača. Ja se zbilja ne sjećam tko je automobil vozio, te sam tako i napisala u dopisu koji sam poslala policiji (s tim da sam navela kompletne podatke o osobama koje su mogući počinitelji). Na to su mi odgovorili da mogu doći u policiju i pogledait snimku vozila. E sada sa slike se zbilja ne vidi lice vozača.. gospođa mi je čak dala povečalo da pogledam, ali zbilja se ne vidi. Ja sam navela brata, međutim smatram da dokaz koji oni posjeduju je zapravo u potpunosti neiskoristiv. Šta on može napraviti kada dobije kaznu? Jel se može žaliti? I kakav je dalje postupak ako se on žali? Zanima me dal će mene zvati da svjedočim i da li se mogu pozvati na pravo da ne svjedočim protiv užeg člana obitelji?

 

Unaprijed se zahvljaujem na odgovoru!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 3 tjedna kasnije...

meni je došlo da je tog i tog dana na tom i tom mjestu napravljen prekršaj sa vozilom koji je na meni...veci je prekrsaj 3-7000 kn 3 boda te 6 mjeseci bez dozvole nisam zaustavljen nego mi je došlo doma da napišem tko je vozio...napisao sam da neznam tko je vozio i sad mi je stiglo da moram platit kaznu od 2000 kn...bez ostalog...pa sad slijedi zalba pa cemo vidjeti... :misli:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija