Jump to content

za sve one koji su pali pismeni ispit


joke_11

Preporučene objave

Poštovani, osobno još nisam pristupio pravosudnom ispitu, ali sam iznenađen polučenim rezultatima pismenog pa vam stoga ukazujem na čl.12 ZAKONA

O VJEŽBENICIMA U PRAVOSUDNIM TIJELIMA I PRAVOSUDNOM ISPITU, koji bi vam bio temelj za tužbu Upravnom sudu na rješenje o neuspjehu na ispitu. Naime, držim da je Ministarstvo pravosudja moglo započeti s ispitima po novom tek nakon što je organiziralo prvu stručnu radionicu u trajanju od dva mjeseca.

Možda će neki reći da je nepopularno podnositi tužbu protiv rješenja, pa stoga predlažem da se organizira stručni skup na ovu temu, kako bi se zauzeo stav s kojim bi se išlo prema Ministarstvu.

 

 

 

 

Članak 12.

(1) Stručne radionice iz pojedinih pravnih područja u ukup­nom trajanju od dva mjeseca organizira Pravosudna akademija radi stjecanja vještina za rješavanje praktičnih poslova iz djelokruga rada sudova i državnog odvjetništva. Sudjelovanje u stručnim radionicama je obvezatno.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija