Jump to content

branitelji sretan Vam Božić,tko je sljedeći


ojim

Preporučene objave

Nočas nisam mogao spavati,Zašto nam to rade!!Zločin je zločin,ma dajte a zašto po zapovjednoj odgovornosti nitko od UN ne odgovara ,što su protjerani i ubijeni civili dok je na okupiranom području bio UN,zar oni nisu dovedeni da čuvaju civile!!!Zašto Čičak i Puhovski ,ne postave takva pitanja kad se več zalažu za ljudska prava!!!Pa tko je odgovarao za sve silne zločine koji su se desili kad je rat završio 45,nitko ,izgleda da su krivi oni koji su stvorili ovu državu,pa nismo je mogli stvoriti sa cviječem u rukama,nego oružjem!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

u pravu si prijatelju,Sretan i tebi Božić,i svim braniteljima ali šta možeš očekivati od ovoga svega to je žalosno,ali ja bih rekao da je ova zemlja dolina suza kroz koju prolazimo,dobro je rekao jedan svečenik mi Hrvati smo dobre sluge a loši gospodari i tako je,nažalost.a ti prijatelju nemožeš tu ništa promiti popij tablete ka i ja jer to nas sve uzdrma ova nepravda ,ali nažalost na ovoj zemlji nema pravde. :vrti:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija