Jump to content

Molim za pravnu pomoč


ljiljic2

Preporučene objave

Moja bivsa cimerica je uzela moju O.I. i sa njom zaključila sa Oriflemom ugovor o preuzimanju proizvoda za daljnju prodaju isto tako i potpisala se na taj ugovor mojim imenom i prezimenom ,ja o tome nista nisam znala do cetvrtog mijeseca ove godine kada mi je dosla ocrha na plaču u firmu TISAK gdje radim , kada sam se pribrala od soka i povezala stvari zazvala sam to ljudsko smece i svasta joj izgovorila ,ona je obecala da ce to rijesiti da ce zazvati Oriflem i platiti ,sve do neki dan nitko mi se vise nije javljao i ja sam ovako naivno mislila da je to rijeseno ,ali sada je opet doslo i zvali su me u firmu da objasnim o čem je riječ i da oni moraju postupiti po rijesenju o ovrsi , ja sada zelim tuziti i zelim da mi plati za sve sto mi je napravila ali nemam odviše para za odvjetničke urede , da li postoji u sudu odijel za pravnu pomoč za građane slabog imovnog stanja ili kolko bi trebao u startu novaca za angazirati odvjetnika , unaprijed HVALA za svaku pisanu pomoč.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ne treba vam odvjetnik. Odite na policiju ili opcinsko drzavno odvjentistvo i podnesite kaznenu prijavu. Gradjanin nije duzan za kaznena djela koja se pokrecu sluzbenim putem angazirati pravnu pomoc pogotovo ako je ostecenik u situaciji koju ste opisali i doima se cista.

 

Moj savjet je da odete na ODO i podnesete kaznenu prijavu na zapisnik. Kao osumnjicenu osobu navedite cimericu, predajte dokumentaciju koju imate (rjesenje suda o ovrsi) i osporavajte potpis na ugovoru.

 

U prijavi navedite imovinskopravni zahtjev u iznosu ovrhe i kamata.

Nazalost, ovrha ce se morati provesti jer tesko da cete je uspjeti obustaviti. Mozete eventualno kontaktirati ovrhovoditelja (Oriflame) kada podnesete kaznenu prijavu i zatraziti od njih da daju nalog privremene obustave ovrhe no pitanje je da li ce htjeti..

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

 

Mozete eventualno kontaktirati ovrhovoditelja (Oriflame) kada podnesete kaznenu prijavu i zatraziti od njih da daju nalog privremene obustave ovrhe no pitanje je da li ce htjeti..

 

 

nije uopce pitanje hoce li : nece!

moj savjet vam je da uz sve navedeno prvo otidete do te cure i trazite da vam potpise da je ona to napravila i da se obvezuje nadoknaditi svu stetu. Ako to napravi onda imate puno jaci dokaz pred sudom nego jedan krivotvoreni potpis kojeg je mogao svatko kopirat.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija