Jump to content

Kriminalna povijest oca poznata policiji


Jana1978

Preporučene objave

Evo neki dan je bilo 3. roćište, i dalje privremena odluka; za mlađu kčer od 5,5 mj. dobio je jednom tjedno viđanje u mojoj prisutnosti 3 sata, a za stariju kčer od 9,5 g, ostaje svaki drugi vikend. Alimentaciju i dalje ne plaća - uvijek neki izgovor, za te svoje vikedne odvede stariju kčer ne k svojoj kući već u neki stan u drugo mjesto - tamo CZSS nije bio, kod nas su bili. Živimo kod mojih roditelja.

 

Sada bivši muž (razvod je gotov) ne dolazi k nama u kući viđati mlađu kčer jer kaže da smo grubi i zločesti i da ga je strah - tako govori stalno starijoj kčerki.

 

Problem je da starija kčer ga želi viđati, ali ne želi kod njega prespavati, kad dolaze njegovi vikendi, starija kčer je nervozna, plaće, boli ju trbuh, moli me da ne ide. Profesorica me zove petkom u školu da ju boli trbuh, i što? Opet mora ići kod tate. Ponavljam da ga dijete želi viđati, ali ne želi tamo spavati!

 

Kakve su to gluposti da se dosjei nakon 2 godine brišu? Otac ne radi nigdje, poznat policiji - uhićivan, diler - uhićivan, narkoman - policija bila u pretresu kuće 2 put, skrivio neke nesreće, kradljivac - traju suđenja pa se ništo ne može dok ne završi??? > ZAR TO SVE NE UTJEĆE NA TO DA MU SE SKRATI / PROMIJENI VIĐANJE DJETETA - tj. nek viđa djecu i češće, ali ako ne žele biti kod njega, prespavati, zašto prisiljavati djecu na to!

 

Sve sam to već pričala i odvjetnici i CZSS i nitko ništa?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ako pratite druge postove sa ovom tematikom, onda znate da CZSS ne reagiraju niti u neuporedivo drastičnijim slučajevima.

Možda da pokušate sa ocem dogovoriti da ćešće sreće dijete, ali da ne spava kod njega, gdje god to bilo.

Niti plaćanje alimentacije neće moći izbjegavati kad završi postupak (kako mu uspjeva izbjeći privremenu odluku?).

 

:kavica:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Čitam redovito postove drugih i ne znam kako se načuditi kakvih stvari ima, a CZSS je zaista najveći biser od svega. Za sve što sam im pričala - samo kažu vi ste u pravi, vi ste u pravu, a opet ništa ne naprave.

S ocem nije ništa moguće dogovoriti!

Manipulira starijom kčerkom; za vikende kad je kod njega posjedne je za stol i ispituje s kim se mama druži, govori da su svi mamini prijatelji ludi, i brat, djed, baka, i svi njezini prijatelji u školi da su ludi, učiteljica...

 

Iako je odluka još privremena za svaki drugi vikend da je kod njega, ovaj vikend je kod mene, ali je on danas došao da bi mala išla s njim, prijetio se da će doći s policijom, maloj na mobitel piše poruke, da izađe van na ulicu kad dolazi po nju, da će policija doći s njim da ju odvedu - noćas nije zbog toga mogla spavati jer ju je bilo strah.

 

Mala ima strahove da će nakon krajnje odluke suda morati ići dio praznika kod tate, ona ne želi, i što sad - kako to izgleda - da ju mi prisiljavamo.

 

A izbjegavanje plaćanja alimentacije, to uvijek ima drugi izgovor. Ne radi, ali stan može plaćati. U obiteljskoj kući njegovih roditelja ne živi, iako ima praktički cijeli kat, to je sada prazno. Prijavila sam ga na policiji za alimentaciju, ali i dalje ništa.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija