Jump to content

hzzo-dopunsko osiguranje


ooveljo

Preporučene objave

U ovom slučaju ne možeš tražiti povrat plaćene premije jer nisi podnio zahtjev za oslobađanje od plaćanja participacije, odnosno sada dopunsko osiguranje na teret ministarstva financija.

 

U slučaju podnošenja takvog zahtjeva a ukoliko bi zadovoljavao propisane uvjete bila bi ti izdana isprava koja bi vrijedila od dana podnošenja zahtjeva, odnosno 30 dana od dana podnošenja. Sada je za to kasno.

 

Radi se o tvom propustu, naime nisi pokrenuo postupak koji si tebao već si ničim izazvan dostavio ponudu koja je prihvaćena, a povrat u prijašnje stanje nije moguć.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ooveljo je napisao:

Ako sam placao dopunsko zdravstveno osiguranje cijelu proslu godinu a nisam niti jednom bio kod doktora niti sam koristio osiguranje,dali imam pravo na povrat novca ili djelomicni povrat. radi se o 960kn za cijelu godinu.a ove godine ponovno cu placati dopunsko. Hvala i pozdrav

 

To ti je otprilike tako ko da pitaš jel možeš dobiti povrat od auto police jer prošle godine nisi razbio nikog pa ni sebe automobilom koji je bio osiguran.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija