Jump to content

molim hitnu pomoć


Ines225

Preporučene objave

Roditelji su mi se razveli 98' godine. Majka od zajednicke imovine nikad nista nije potrazivala, a otac je od tih novaca kupio veći stan.

Danasnja situacija je da je otac i tja stan bio prodao i kupio manji stan (znatno manji od ova dva) i preminuo prosle godine.

Dolazi ostavinska rasprava, medutim ja kao punoljetno dijete zelim mami prepisat ono sto od brakorazvoda nikad nije potrazivala.

 

SAD me zanima - dali se u vlasnistvo majke prepisuje ono sto 98' nikad nije potrazivala po brakorazvodu(znaci pola stana velicine 70 kvadrata) ili pola danasnje imovine koja glasi na oca a u puno manjoj je kvadraturi?

 

znaci otac je raspolagao od 98' do prosle godine kompletnom njihovom zajednickom imovinom i prodavao i kupovao stanove, danas znatno manji nego u vrijeme razvoda.

 

 

Puuno hvala

pozdrav

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

vi imate pravo sa svojim nasljedstvom raditi što god hoćete . da li uživati u njemu, prodati ga ili gan prepustiti majci na doživotno uživanje, ali nemožete potraživati ono čega više nema , jer kako ste napisali imovina iz 98 je prodana dakle ona više nije u vlasništvu vašega pokojnog oca , nego neka druga nekretnina koja je ostala iz njegove smrti. dakle dobivate samo ono što je otac ostavio iz sebe u trenutku smrti .

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija