Jump to content

vojni stan pod sudom pomoc


JPJ

Preporučene objave

ako mi moze itko od upuceni pomoci

 

Naime radi se o tome da sam ovaj vojni stan dobio sluzbeno na koristenje 2004 godine legalno sa papirima , pise mi dok sam u vojsci ili 5 godina. Ja sam u meduvremenu otisao u invalitsku mirovinu sa 20% privremeno na PTSP ranjavan u ratu 1992 godine ali mi to nisu priznali zbog toga sto nemam nikakvu popratnu dokumentaciju o ranjavanju samo izvjesce vea 7 ono izvjesce o ranjavanju.To sad nije vazno nego vazno je to da sam nedavno saznao da je stan pod sudom neka zenska ima pik na ovaj stan . e sad mene zanima u slucaju da ona dobije spor ne znam sto ce biti sa menom i mojom porodicom.u uniformi sam od 1990 godine pa sve dok nisam otisao u mirovinu.

Znaci imam privremeno 20% invalidnost u invalidskoj sam mirovini vec dva puta prosao drugostupanjsku komisiju cekam treci puta prvostupanjsku . zvao pravnicu iz stanbene u Zagreb koja mi kaze da dode li do toga da moram iseliti da su mi oni duzni naci drugi stan jer me ne mogu navodno nasilno iseliti ali koga god pitam kazu da je to samo prica da ce me jednostavno izbaciti na ulicu jer dosad nitko nije cuo da su nekom sa takvim slucajem dali stan.

Pa bi molio ako ima netko konkretne informacije o ovakvim slucajevima da napise bit cu mu zahvalan.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija