Jump to content

krivična prijava


radoslav1916

Preporučene objave

Stariji čovjek s kojim sam u lošim odnosima, a tiče se imovinsko pravnih odnosa, pokazao mi je zorno što ću dobiti od ostavštine moga djeda tako da se skinuo ispred mene, a kako sam ja u tom trenutku snimala kamenicu koja bi trebala biti zajednička (a koju je on po meni ukrao), slikala sam ga tako gologa, kako me usput i riječima vrijeđa. Pokušala sam preko Drž.odvjetništva podnijeti krivičnu prijavu koju su oni odbacili- za vrijeđanje i bludne radnje(poslala sam i sliku),uz obrazloženje da svojim ponašanjem nije ostvario obilježja prijavljenog kaznenog djela nego prekršaja prema Zakonu o prekršajima protiv javnog reda i mira.Za uvrede me šalju na privatnu tužbu.

Isto su nam odrezali i za prijavu za krivokletsvo koje su on i njegova žena učinili kao svjedoci na sudu, svjesno lažući (o tome su se i hvalili drugim ljudima), kako bi mi napravili što veću materijalnu štetu.

Ako bi se našao netko da mi pomogne odlučiti što dalje da činim, jer ako se pokazivanje genitalija na otvorenom i ispred drugih ljudi ne smatra kaznenim nego prekršajnim djelom onda ne znam što sam do sada u životu naučila? Zašto onda prijavljuju one što ti otvore kaput i pokažu svoju golotinju? Zar to nije ista stvar?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija