Jump to content

molim vas


remaker

Preporučene objave

Oprostite ak sam otvorio temu na krivom mjestu ali nov sam ovdje i hitno trebam savjet.

Radi se o mom bratu.Brat ide 7. razred osnovne skole, miran je i povucen. Nikad ne bi nikome naudio.Danas je otac moro doc na policiju jer je neki rom prijavio da je moj brat navodno pretuko njegovog sina. i taj njegov sin je navodno bio cak i na traumi na slikanju ozljeda. Kada smo pitali brata sta je bilo on je rekao da ga nije ni taknuo. Usput, moj brat ima jedva 35 kg tak da stvarno ne vjerujem da je on nanio tolike ozljede tom malom. Sada je otac dobio poziv na sud za prekrsaj krsenje javnog reda i mira a u policiji su oca pitali da li ga je jos netko kontaktirao sto bi moglo znaciti da ce rom ici i privatnom tuzbom. Navodno je s mojim bratom bio jos neki mali ali neznam jer on dobio neki poziv na sud. Prica se da su malog roma pretukli neki drugi a da je on spomenio mog brata da ga je napao. Zanima me kako to moze proci u najgorem slucaju i kako sto blaze izbjeci neke kazne.

Danas je otac tek dobio tu prijavu, tako da ce jos biti puno o tome.Molim za savjete.Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

remaker je napisao:

Prica se da su malog roma pretukli neki drugi a da je on spomenio mog brata da ga je napao. Zanima me kako to moze proci u najgorem slucaju i kako sto blaze izbjeci neke kazne.

 

pa ako je tako, ako ga je netko drugi istukao, ne vidim razlog da uopće razmišljate o izbjegavanju kazne i mogućoj visini.

trebate naći tog dečka što je bio sa vašim bratom, trebate na ročištu ako do njega dođe sve ispričati kao sada ovdje i tu roditelj/otac ne bi trebao imati nikakve odgovornosti, jer brat ništa nije ni napravio. naravno, i brat bi trebao reći svoju stranu priče.

 

brat je ispod 14 godina jel' tako?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija