Jump to content

Crveno svijetlo


Marko84

Preporučene objave

Dobar dan,

 

molim pomoć u vezi "prolaska kroz crveno svijetlo".

 

Zaustavila me policija na Krčkom mostu (na naplatnim kućicama) gdje su oni stajali da sam prošao kroz crveno svijetlo. Ja sam prošao kroz žuto, priznajem, i kad sam prošao u retrovizoru vidio sam da je na semafor crveno za vozače iz suprotnog smjera. Policajac je rekao da je njegov kolega vidio te mu javio da sam prošao kroz crveno, što sam ja porekao, što znači da je on bio na otoku Sv. Marko, koji je na pol puta između kopna i otoka Krka. Taj isti kolega koji me navodno vidio je sjedio u auto, to može reći i moja majka koja se vozila samnom. Napominjem da od naplatnih kućica na mostu je nemoguće vidit semafor. Do sada koliko sam imao susreta sa policijom nikad nisu bila tri policajca. Nikakav zapisnik niti iskaz mi policija nije dala na potpis.

Pročitao sam već dosta tema i koliko vidim sve ovisi o sucu koji me već i onako optužio jer sam dobio presudu.

Zanima me kako postupit u prigovoru koji ću napisat. Imam svejdoka, moju majku, koja može reći da su oba policajca bila prisutna kad su me zaustavili. Još znam da policija uvijek ide u paru da mogu potvrdit jedan drugom priču pa može li kako moja i rječ moje majke protiv navodnog policajca na otoku Sv. Marko gdje je bio semafor pošto je on bio sam tamo.

 

Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija