Jump to content

Potvrda iz mobms


ivanic

Preporučene objave

Potvrdu je zatražio HZMO jer sam dobio opću i potreban je novi izračun. Prije dva miseca mi je dostavljena obavijest da su zatražili od MOBMS potvrdu o 100 dana borbenog sektora, a referentica u HZMO mi je prije par dana potvrdila da im još nije dostavljena i da zbog toga nema novog rješenja.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Da, nećete vjerovati. Mirovinsko sada traži potvrdu da imaš 100 dana borbenog sektora, pa svi koji idu na obnovu postupka uz liječničku i inu dokumentaciju neka odu na Strossmayerov trg br.4, Zagreb. Tamo ispune zahtjev i na kućnu adresu dolazi potvrda navodno u roku 10-14 dana. Naravno tko nije iz Zagreba vjerovatno može na istu adresu poslati dopis poštom. Samo me zanima što je sa svima onima koji su ostvarili sva prava bez te potvrde, a nemaju ni dana borbenog sektora i zanima me hoće li u mojoj potvrdi koju čekam pisati da imam 1.217 dana u borbenom sektoru ili samo da imam tih traženih 100 dana.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija