Jump to content

Parkiranje -odluka lokalne samouprave


age

Preporučene objave

Dana 04. studenog 2009. g. donosi se odluka O uređenju cestovnog prometa, u toj odluci nema Uporaba javnih površina za rezervirana parkirališna mjesta, međutim općina je za sebe i za župni ured označila sa žutom trakom parkirno mjesto, za općinu na cestu uz zgradu, a za župni ured stavljen je uz moju kuću uz zid crkve.Napominjem da u tom prostoru u stvari u krugu općine i župnog ureda i škole predviđen paking. Nema nikakova posebna odluka o parkingu i ne znam temeljem čega se je to nacrtalo. Moja kuća ima jednog invalida, baba bez noge.

Dana 06.03.2010. g donosi se odluka ouređenju cestovnog prometa gdje je sve ostalo isto s nadopunom Uporaba javnih prometnih površina za rezervirana parkirališna mjesta, u kojem je dodano da općinski načelnik odobrava na zahtjev korisnika na godinu dana dva parkirališna mjesta,plaća se 300kn mjesečno, te iznimno se neplaća za jedno parkirno mjesto te se sklapa ugovor o zakupu, provođenje provodi komunalni redar i sve to odobrava načelnik, nema kako niti pod kojim uvjetima.E i plaća se kazna od 300kn fizička osoba a pravna 1000,00kn

Kaznena odredba predviđena je samo za povredu ovog člana odluke, niti jedna druga odredba ove odluke nema kazne.

Očigledno je da se odluka tj izmjena donosi za ime i prezime.

Napominjem da je župni ured prilično daleko od parkinga, da prolazi kroz priličan prostor gdje se auta parkiraju, da je taj parkin ispred ulaza u moju kuću, da imam u kuću invalida, i da je praksa i tako se živi svi poštujemo vlasnike kuća i parkiramo se gdje ima mjesta ne smetajući vlasnike ili korisnike, takva je bila do sada praksa.

Rezervirana mjesta postoji za općinu 2 mjesta i župni ured 1 mjesto.

Kakove pravne mogućnosti imam za rješenje ovog mog slučaja.

Po ovoj situaciji ja moram parkirati 100m dalje od kuće i vratiti se pješke, a župni ured mora parkirati 100m dalje od svog župnog ureda i ići pješke do svog ureda. navodno je razlog malo hlada u ljetnim mjesecima.

Hval lijepa

Age :-o

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija