Jump to content

Molim pomoć upućenih


desperado

Preporučene objave

Od 9.mjeseca prošle godine sam na bolovanju,sa 8 dijagnoza kojima ovdje ne bih zamarao.

Radi se o slijedećem: od kada sam na bolovanju prosjek primanja mi je oko 150(slovima sto i pedeset) kuna mjesečno,što sa plaćom supruge iznosi oko 2.200.00 kuna sve skupa.

Podstanar sam i podstanarstvo sa režijama me košta otprilike toliko koliko su nam primanja.

Da li postoji ikakva mogućnost bilo gdje za neku financijsku pomoć(osim famoznog fonda za branitelja) ili da li imam pravo barem na minimalac ili bilo šta,jer sam sada doveden na rub egzistencije i neznam više šta da radim.

Još,uz to sve,imam i dvoje djece školaraca koji svoje traže,što oni,što škola.

Hvala unaprijed i pozdrav svim braniteljima ma gdje bili :misli::misli:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

situacija ti je zaista teska.Bilo bi dobro da se obratis ministarstvu branitelja na besplatni telefon za branitelje,ili se javis u neku udrugu za branitelje da te oni upute sto bi trebao hitno poduzeti.Za pocetak bi trebao zahtijevati od ministarstva branitelja jednokratnu pomoc koja se isplacuje iz braniteljskog fonda pa onda vidjeti sto dalje.Jedna trecina dobiti braniteljskog fonda se izdvaja za takve probleme(izmedu ostalog)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Hvala ti na odgovoru,ali bih trebao detaljnije upute,jer,kako kaže moj psihijatar,ja kao da sam sa marsa pao,totalno sam neupućen,jer sam se do sada pokušavao snalaziti kako sam znao i mogao,tako da o ničemu pojma nemam.

Konkretno:da li znaš broj tog telefona ili neke osobe u nekoj istituciji kojoj bih se mogao obratiti,jer mi prijeti izbacivanje iz podstanarskog stana i sud zbog neplaćenih režija.

Ukupna svota i nije tako velika(oko 10.000.00 kn),ali za mene je nedostižna i neznam kako i gdje dalje

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

besplatni broj u ministarstvu branitelja ti je 01/2308 852,a udruga imamo sto koje su ionako nis koristi.Ima sigurno puno branitelja koji su u sve tezoj situaciji ali zaista samo u ministarstvu mozes traziti pomoc.Za ovakve slucajeve bi trebale postojati udruge a ne da se bave politikom i branjenjem objave registra u kojem se nalazi gomila ljudi koji koriste novcana prava koja im ne pripadaju

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

bok!ako kako mogu pomoći onda ti kažem da pogledaš na stranici braniteljske zaklade koji ti papiri sve trebaju kažu da se čeka ali isto tako sa požurnicama da ide brže,pomoć daje i mombs isto ima na internetu, a isto tako (bar splitska) županija daje jednokratnu pomoć.vjerovatno daju i druge županije,pa pokušaj.SRETNO!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija