gradzupanja objavljeno: 21. travanj 2010. objavljeno: 21. travanj 2010. Molim hitno pomoć! Zaposlena sam u lokalnoj samoupravi već 18. god. Položila sam DSI 2002. godine za stručnog referenta. U lipnju sam završila preddiplomski studij poljoprivrede. I dalje radim na istom jestu i iste poslove za koje sam položila DSI jedina razlika je što sam sada Viši upravni referent i imam malo veću plaću. Molim Vas odgovorite mi što hitnije da li ja moram opet polagati DSI (i opći i posebni dio) ili samo posebni ili ga uopće ne moram polagati. Citiraj
caki007 odgovoreno: 22. travanj 2010. odgovoreno: 22. travanj 2010. Mislim da ces morati polagati ponovo. Ne zelim govoriti unaprijed, mozda neces trebati sve polagati, vjerojatno samo posebni dio ispita? Citiraj
ksx odgovoreno: 22. travanj 2010. odgovoreno: 22. travanj 2010. koliko ja znam opći dio državnog ispita je isti za sve a posebni dio je ovisno o tome u kojoj pravnoj osobi je radno mjesto nije isti posebni dio za zaposlene u pravosuđu ili zaposlene u lokalnoj i regionalnoj samoupravi međutim vi ste ostali kod istog poslodavca u istoj službi samo ste promijenili radno mjesto pa mislim da ne bi trebali ponovno polagati stručni Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.