Jump to content

Braniteljske udruge


JPJ

Preporučene objave

Unazad deset, petnaest godina na čelu tih udruga imamo iste ljude, a problemi branitelja su svakim danom sve veći. Kao da neki nogometni klub tavori na dnu ljestvice, ali uvijek igraju isti igrači i trenira ih isti trener. Uprava bi treba sjesti za stol i nešto promijeniti, ili trenera ili igrače. Lako je saznati koliko je novca utrošeno u njihov »rad«. Naravno, časne iznimke postoje. Mentalni i organizacijski kapaciteti predsjednika udruga nisu takvi da pomaknu problematiku prema rješavanju, nego je samo održavaju ili čak produbljuju.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

U tim udrugama visi uvik istih desetak parazita koji rade samo za svoju korist,a vladu podržavaju u ime branitelja.Oni nemogu i nisu kompetentni da govore u naše ime,neka govore sdamo u svoje jer su obični poslušnici.Iz svog iskustva sam osjetio kako se brinu za branitelje.Prije par godina sam bio bez posla i ikakvog primanja,a kad sam došao u braniteljsku udrugu moliti za pomoć,odgovoreno mi je da se za pomoć obratim gvardijanu i crvenom križu.toliko o našim dičnim udrugama.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nisam siguran, ali mislim da sve udruge proizašle iz Domovinskog rata svake godine od Hrvatske vlade dobije pozamašne iznose. Po meni, sve udruge bi trebale biti financirane isključivo od njihovih članova, i tek tada sam uvjeren da bi od njih bilo koristi, jer bi se zalagale za svakog svog člana, a ovako baš ih boli briga jer novci svejedno sjednu, a oni nabace još koju tisućicu na ionako svoje "male" mirovine.

Hoće li naša država uštedjeti, neka ne dira mirovine, samo neka sreže davanja inim udrugama,agencijama, itd. Bilo je lijepo živjeti na grbi domovine. Ak se reže, evo mog prijedloga. Pozdrav svima s primanjima mirovine ne večim od 3.700 kuna.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija