Jump to content

kome se obratiti????


arija87

Preporučene objave

Dali ste premalo podataka da bi vas netko mogao posavjetovati ali obzirom da govorite u jednini mogao bi se steći dojam da samo Vi imate problem s muževom obitelji.

Loša komunikacija i nesporazumi na žalost kod vas eskaliraju u incidente kako navodite.

Tu je Vaš suprug osoba A, obzirom je u pitanju njegova obitelj i bez njegove podrške i jasnog zajedničkog stava teško da ćete sami moći obuzdati njegovu obitelj.

Koja bi bila korist za njih da Vas rastave?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ovako,ja sam bila samohrana majka s jednim djetetom kada sam upoznala svog sada vec supruga,njegovi se nikad nisu slagali s nasom vezom.ja i on sada imamo i nase zajednicko dijete za koje oni govore da nije njegovo.roditelji ili ostatak familije dolaze na nasa radna mjesta i prave scene,deru se,vrjeđaju i mene i njega,prijete se itd.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poštovana ne znam hoće li Vam pomoći moje iskustvo. Naime bila sam u sličnoj situaciji vašoj, bivša od mog supruga i njegovi roditelji sačekivali su me na putu do kuće, ispred skole moje djece, čak mi je jednom njegova bivša došla prijetiti u ured. Zajedno smo se obratili u Policijsku postaju i razgovarali sa vrlo razumnom službenicom koja nas je savjetovala i obavila obavijesni razgovor sa svima gore navedenima. Moram napomenuti da od toga dana osim pogleda nema nikakvih pogrdnih riječi i dovikivanja na javnim mjestima, a to što oni pričaju neka, ne obračajte pažnju, nasmijte se i pokažite da je Vama s Vašim suprugom dobro, mora i to jednom prestati. Sretno!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija