Jump to content

Maturanti i Domovinski rat


Mrljavac

Preporučene objave

Maturanti nemaju pojma o Domovinskom ratu.

 

Klikni OVDJE.

 

Eto koliko se u obrazovnom sustavu cijeni naše sudjelovanje u DR-u kao i sam Domovinski rat uopće, kao i žrtve i materijalna šteta prouzročena ne baš tako davnim ratnim zbivanjima.

 

Baš me zanima što na to kaže ministar obrazovanja u vladi Suz..pardon Jadranke Kosor.

 

Što rade profesori povijesti? Izgleda da je zanimljivija tema za učenike MADAGASKARSKA POVIJEST za djecu.

 

Radovane, Radovane............

 

:zao:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pisao sam vec o tome,boli ih briga za domovinski rat i za nas.Njima je vazno da imaju facebook,Varsavsku i utakmice gdje se mogu cak i malo fizicki ispuhat.Kad bi nas danas napali cetnici oni bi se samo mogli s njima obracunati preko facebooka,a kad bi im to dojadilo oni bi kidnuli bilo kamo.Ta generacija je jako agresivna,a kad se na utakmici prema njima zalete dva interventna policajca njih tisucu se razbjeze na sve strane. :palac:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

To su i naša djeca depresivni. Ne bojim se ja da oni ne bi stali u obranu Hrvatske već suprotno . Imam tri sina i šta da im kažem o Hrvatskoj kada i sami vide nepravdu. Šta ću im pričati o ratu kada u školi ima nastavnika koji se toliko proseravaju pred djecom da se zapitam u kojem sam ratu ja bio, a laži su im svakim danom sve veće da i sami vjeruju u to. Kako da toj djeci opišem sve svoje strahove prije svakog odlaska od kuće, a o obitelji da i ne pričam. Znam da nam se svima grlo stegne kada se počnemo sjećati ali ne mogu djeci lagati da sam usrani heroj kada nisam ali nisam ni bježao. Nisu maturanti krivi što ne znaju. Više se nemam na koga ni ljutiti.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

u pravu si,sve je to odgoj,prvo obitelji a onda nazalost drustva.Politika je ocigledno od devedesetih namjerno forsirala tu tezu.Nema nijednog heroja,svima dati spomenice domovinskog rata i kuharicama i Zagorcu(pun ordenja) i Tebi i meni.Kakvo nam je stanje,mozda je i bolje da ne znaju nista.To sve ne znaci da se Ti trebas sramiti svojoj djeci pricati o Tvojoj proslosti,barem ce neka djeca znati istinu i to cijeniti. :palac:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija