Jump to content

odvjetnička tarifa ???


SUNRISE08

Preporučene objave

Poštovani hitno vas molim ako mi netko zna reći,ali konkretno u kunama,naime tuzen sam zbog raskida ugovora odozivotnom uzdrzavanju ,moja odvjetnica je za to naplatila mi 1 300kn,a sutra imamo prvo ročište za koje mi je rekla da donesem 1 500kn.

Mislim da ona tu masno uzima sebi proviziju jer je rekla da mi neće izdavati račun jer bi kao onda morala mi uzeti još i više.

Dakle zanima me koja je odvjetnička tarifa(sudski troškovi) za jedno takvo ročište

 

hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ivanka je napisao:

Po kojem kriteriju previše? Ako se radi o nekretnini, a obično to jest tako kad su u pitanju ugovori o doživotnom uzdržavanju, vjerojatnije je da je premalo.

 

U svakom slučaju premalo podataka za bilo kakav odgovor osim za paušalno nabacivanja blatom na odvjetnike.

Ispričavam se čitajući sada vidim da nisam baš dobro objasnio(u žurbi).Naime za odgovor na tužbu mi je uzela 1300kn,za prvo ročište koje smo imali 1500kn i sve to bez ikakvog računa,naravno,i još mi je prije ročišta kad smo se čuli napomenula neka ne zaboravim novac,kao da neznam da moram platit za uslugu.

A još povrh svega u razgovoru prije je rekla kao na kraju svega ono ako se uspijemo dogovorit za neku "nagradicu" dobro ako ne opet dobro.Znači ja joj uredno plačam koliko me traži za uslugu,iako neznam dal je to realna cijena ili mi uzima kako njoj odgovara i još da joj dam i nagradu,a ovaj sporni ugovor će se raskinuti ionako pošto primatelj uzdržavanja ne zeli više od mene uzdržavanje,jedino "dobro" u toj priči je što sam pristao na nagodbu i obeštečenje od strane tužitelja.

E da i ja sada moram staviti na papir sve od početka sklapanja ugovora sve što smo potrošili na tog djeda,dakle od vožnje po doktorima,bolnicama,specijalni krevet,previjanja,posebna prehrana,sve,sve.

Pitanje. Zna li itko koliko uopće recimo mjesečno dođe briga i skrb za jednog bolesnika operiranog od karcinoma??!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija