Jump to content

internet kaznena prijava


atko

Preporučene objave

Poštovanje

Zanima me jedan slučak to jest od moje prijateljice biseksualke iz zagreba koja je chatala na iskonu sa jednim tipom iz splita jer nije znala da je muško on se predstavio kao žensko i tako kroz razgovor on joj je poslao na meil slike od neke ženske i tako kroz chatanje ona iz zezancije kaže da je muško na šta je on poludio i počeo vrijeđati na šta je ona odgovorila iz zezancije da če poslati slike na facebook nakon toga je rekao da če podnijeti kaznenu prijavu zbog prijetnje jer kako mu je i ona poslala meil da ima njezinu ip adresu i prijatelja koji se time bavi da očekuje policiju na vrata.

 

ps.saznala je da je muško tako što je rekla frendici da ide na iskonv chat na razgovor sa tim dotičnim nickom gdje se on uredno toj frendici predstavio kao muško znači on se nekad predstavlja kao muško a nekad kao žensko.

 

zanima me šta moja frendica može očekivati...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Teško da će biti išta od toga.

 

Prije svega treba da bi se kazneni postupak vodio od strane državnog odvjetništva, prijetnje trebaju biti usmjerene na uništenje društvenog položaja.

 

U suprotnom bi oštećeni trebao sam podnijeti privatnu kaznenu tužbu ( u pravilu preko odvjetnika kojeg će sam platiti unaprijed)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija