angie1205 objavljeno: 13. listopad 2010. Dijeli objavljeno: 13. listopad 2010. Pozdrav! Situacija je ovakva! Primam porodijnu naknadu za nezaposlene (1660 kn), ostalo mi je još 6.mj. da primam tu porodiljnu a upravo sam dobila super ponudu za honoraran posao. Firma mi ide u susret i sklopili bi sa mnom takvu vrstu ugovora da ja ne gubim pravo na porodiljnu. Da li tko zna da li je to moguće i kakav bi ugovor trebali sklopiti? Hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
cigo1 odgovoreno: 13. listopad 2010. Dijeli odgovoreno: 13. listopad 2010. angie1205 je napisao: Pozdrav! Situacija je ovakva! Primam porodijnu naknadu za nezaposlene (1660 kn), ostalo mi je još 6.mj. da primam tu porodiljnu a upravo sam dobila super ponudu za honoraran posao. Firma mi ide u susret i sklopili bi sa mnom takvu vrstu ugovora da ja ne gubim pravo na porodiljnu. Da li tko zna da li je to moguće i kakav bi ugovor trebali sklopiti? Hvala! Ne.To nije moguće,legalno. A ilegalno je protuzakonito. Dakle ili raditi ili bit na porodinom. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
angie1205 odgovoreno: 13. listopad 2010. Autor Dijeli odgovoreno: 13. listopad 2010. Znači umirovljenici mogu primati mirovinu i raditi honoraran posao a ja sa porodiljnom nemogu?! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.