Jump to content

trebala je biti bajka


LAZAR

Preporučene objave

muž mlatio ženu do besvjesti. doveo ljubavnicu pa mlatio obe. ljubavnica uspjela pobjeći pa nastavio mlatiti ženu još više.

žena pobjegne i skrije se u »sigurnoj kući u osijeku« nakon 6 mj on ju nađe, odvede kući i prisili da svoju kuću, koju je naslijedila od oca, prepiše na njegovu majku i nastavi tući ženu. ona opet pobjegne u sigurnu kuću negdje u istri. i dok se ona tako skrivala od nasilnika, institucije naše države su spore korake poduzimale iako su znale za prisilni prijepis kuće. u međuvremenu njegova majka proda kuću, a novi vlasnici obnove kuću od temelja do krova. nasilnik je pobjegao iz zemlje hrvatske u italiju pa u zemlju srbiju gje je završio u ćorki. ipak ima malo pravde.

što je činiti jadnoj ženi.

još uvijek se skriva, neću reći gdje, već peto prihvatilište za zlostavljane žene. ima li šanse za povrat nekretnine ili nekako drugačije nadoknaditi izgubljenu stečevinu. njezin muž nema ništa na sebe. dali je tu kraj.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

87 posjeta i nitko nema riječi. vjerojatno sam vas odbio svojim bezosjećajnim opisom teme no to sam napravio namjerno.

čist da vidim kako reagirate(očito je da padate na srcedrapljajuće opise ili niste uočili temu. no barem sam bio jasan. još jednom ponavljam pitanje: ima li šanse za povrat nekretnine ili nekako drugačije nadoknaditi izgubljenu stečevinu.

molim vas lijepo!? ako netko ima sličnog iskustva nek ga ispriča. želim pomoći sinu i snahi (od nesretne žene) te njihovoj dječici da dobiju svoj krov nad glavom. ajde, ajde forumaši.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Vi joj ne možete pomoći piskarajući po forumima tražeći neko brzo (a kvalitetno) rješenje. Neka se najbolje obrati nekom odvjetniku. Rješenja ima, no međutim ono je toliko daleko i komplicirano da je povoljno rješenje za nju gotovo nemoguće, a ako je i moguće slijede joj godine parničenja i sudskih troškova koji i ako padnu na teret njenog muža i njegove mame se nikad neće moći namiriti jer su oni kao i ona sama, pogađam, siromašni kao crkveni miševi. Kraj.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

czss je registrirao da je kuća prepisana pod prisilom i nije nikako reagirao kao i policija. zbog pokretanja sudskog postupka nako prvog bježanja i skrivanja u osijeku on ju je našao na vrlo lukav način. nije plaćao struju, a brojilo je na nju. elektra ju je tužila i dobila adresu od czssa i poslala joj tužbu. on je došao u elektru ...

nakon drugog bijega opet ju jenažao na sličan način ali je se nije dočepao. slučajno ga je vidla i pobjegla na czss u puli i oni su ju odmah preselili na drugi kraj zemlje i do danas se skriva, radi, u velikoj tajnosti dođe vidjeti unučad ali rijetko. dođe po noći, ode rano u jutro.

 

koliko je izgledna tužba iz vašeg prijedloga. dali je ja mogu zastupati preko branitelja, jer ne želimo da se sazna gdje je zbog njegove braće koja bi mogla poduzeti odmazdu. bojimo se da bi odvjetnik mogao biti nesmotren.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija