Jump to content

sudska presuda


ozana2010

Preporučene objave

Novci još nisu kod mene a ex suprug je bio danas u banci (Raiffeisen)da pita zašto novci nisu sjeli na moj račun a u banci su mu odgovorili da ta njegova plaća sjeda na posebni račun i kad se skupi novaca koliko mi je sa kamatama dužan, e ondak će meni sjesti! Pa, jel to moguće?! to mi apsurdno zvuči jer što imam od toga onda?!Kad sam pitala svog odvjetnika o tome,rekao je da on nema pojma o tome gdje su novci?! Hvala na odgovoru...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ne kužim ovu priču koju je banka servirala! U mom slučaju je stiglo rješenje...jedan primjerak meni..jedan primjerak knjigovodstvu moje firme! Iduća moja plaća umanjena po rješenju a taj dio srestava uplaćeno na račun djeteta! Sve je jasno ako se nitko na rješenje suda nije žalio!

Pojednostavljeno..novac koji firma nekome skida sa plaće na ime sudske ovrhe uplaćuje se na račun koji je naznačio ovrhovoditelj odnosno ZZ djeteta!..Kakve veze ima banka sa ovom pričom?...osim što novac treba proslijediti osobi na čije je ime poslan?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Bivši i ja ne živimo u istom mjestu i on je dobio sudsko rješenje u kojem mu piše o blokadi plaće zbog neplaćanja alimentacije ali dug od 64000kn mislim da ne može tako platiti tj.na takav način "sakupljanja" novca u banci jer treba i on plaćati stanarinu,režije itd. a ide i Božić... Kako ja radim od 6-14 sati, ne stignem do svog odvjetnika jer takve stvari se rješavaju osobno a ne mobitelom. Problem je kako doći što brže i kraće do tih novaca?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

shadow_1 je napisao:

Prvo što mi nije jasno je to da se nekom može u cugu skinuti 64000 kn odjednom...naravno da ne može ako ih nema!

Reci mi...sudsko rješenje..tko je sve dobio? Dali se u rješenju o ovrsi igdje spominje dotična banka?

 

tako ćeš najbrže doći do novaca.

 

ono o banci i sakupljanju ti je vjerojatno on rekao a ti povjerovala. ako ti je to rekao bankar onda traži da vidiš lovu koju su do sada spremili. no ti u ovom slučaju nemaš ništa sa bankom već sa njihovim računovodstvom. uz rješenje pod nos, daj im i svoj tekući račun i reci im da ukoliko ne postupe na prvoj slijedećoj plaći po rješenju suda, da ćeš ih tužiti i sjesti im sa cijelim iznosom na njihov žiro račun. u tom slučaju će biti kažnjena i šefica jer ne poštuje odluku suda, a i diša. i taj scenario je moguć.

gadno te neko mulja.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija