Jump to content

ukidanje bolovanja


medomazinski

Preporučene objave

Pozdrav svima !

Novi sam ovdje a problem je specifican.

Nalazim se na bolovanju neprekidno 16 mjeseci , dva puta bio na procjeni radne sposobnosti, oba puta me odbili,oba puta pisao žalbe,čekam odgovor na drugu(prvi puta čekao odgovor 8 mjeseci).Radim u istoj firmi 26 godina,sudjelovao u ratu, u borbenoj postrojbi,21 mjesec,u radom vijeku mi je ovo tek drugo bolovanje.zadnji put,jučer, nova doktorica hzzo-a koja produžuje bolovanje mi rekla"tko vas drži na bolovanju" i produžila mi 8 dana sa naputkom" donesite "jače" nalaze", ili ću vas skinuti sa bolovanja, a od pet specijalista ima nalaze i dijagnoze, sa naglaskom "nije sposoban za posao".Molim za pomoć i savjet, jer sam ozbiljno bolestan, a posao koji radim je teži, fizički.

Hvala svima koji odgovore ili komentiraju.

Pozdrav i sretan Božić svima :-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Radi se o ocjeni medicinske struke i s time u vezi i ocjenom izabranog doktora primarne zdravstvene zaštite koji je za tako nešto i nadležan.

 

Obzirom na to da se radi o sferi medicine, a ne o sferi prava takvu ocjenu teško da netko ovdje može komentirati.

 

U svakom slučaju ukoliko se tako nešto i dogodi na raspolaganju ti stoji upravni postupak odnosno mogućnost pobijanja takve odluke u istom, no moram te upozoriti da žalba ne odgađa izvršenje odluke izabranog, odnosno ovlaštenog doktora tako da u tom smislu i probaj nekako planirati daljnje vrijeme koje slijedi.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija