Jump to content

kaznena prijava?!-molim pomoć za muža


otvoreno

Preporučene objave

Molim vas dali psihički bolesna osoba može biti kažnjena ako je u rastrojenom stanju,bez trunke alkohola,prijetio načelniku (koji je rekao da je naša ulica iznajmljena pojedincu),iako imamo urednu građevinsku dozvolu i taj dio kojin je iznajmljen pojedincu-lokalnom tajkunuje dio gdje je naša kompletna infrastruktura. Muž je doslovce tu noć pukao i rekao da žele Koradea imat će ga! Drhtao je ,plakao i otrčao u selo, ja sam pozvala hitnu,a oni policiju,zato što boluje od F62(trajna promjena osobnosti i kronični ptsp,i teške depresije,pokušao je 2 puta suicid,zbog nepravde.koja mu je nanesena. Kontuirano se liječi po psihijatrijskim ustanovama i tu večer ga je policija nakon uhićenja i obavjesnog razgovora,i puhanja alko-test,koji je bio 0,0 odvezla na psihijatriju,gdje je više od 2 tjedna. Napominjem da imamo urednu građevinsku dozvolu,a ostali smo bez ulice, na kojpoj nam je isva infrastruktura. Prijeti li mu zatvor ili bilo šta drugo. Nikada se nismo s tim susretali i ja sam u velikom šoku,imam osjećaj da ću poludjeti,ili umrijeti... Hvala vam i molim vas da mi netko odgovori ,ako netko zna odgovor!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Vještak-psihijatar će utvrditi da li je bio ubrojiv u trenutku počinjenja kaznenog djela.

 

Ako utvrdi da je bio neubrojiv, može se proglasiti krivim i odrediti mu se obvezno psihijatrijsko liječenje u ustanovi 6 mjeseci.

 

Ako utvrdi da je bio ubrojiv, onda se može proglasiti krivim i može mu biti izrečena kazna.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija