Jump to content

molim pomoč i savjet


miner

Preporučene objave

Pozdrav! Molio bih one koji znaju da im daju savjet što uraditi. Naime napravio sam reprogram dugova u ZABI vezano uz dugovanje po dozvoljenom minusu i karticama uz uvjet da mi je supruga morala biti sudužnik. Međutim, pošto imam kredit u privrednoj banci koji nisam mogao plačat redovno, privredna banka mi je blokirala kompletnu mirovinu tako da se sada in ZABA nemože naplatit putem trajnog naloga.Molim onog tko zna da mi odgovori kako da barem odblokiram sredstva potrebna za podmirenje prema ZABI jer mislim da će oni u protivnom sjesti suprugi na račun. Bio sam u ZABI i oni vele da novci jesu na računu ali ni oni nemožeju ništa pošto je račun blokiran.Da li privredna banka mora odblokirat barem sredstva potrebna da se namiri dug prema ZABI?Unaprijed zahvaljujem na odgovoru.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poštovani kolega LAZAR! Prvo hvala na odgovoru i razumijevanju za moj problem.Gledaj ovako:u dogovoru s dotičnom gospođom u PBZ dogovorio sam da ću dug platit na dva puta, otišao sam u FINU i gospodja iz Fine je zvala gospođu u PBZ i dogovorila s njom da mi odblokira račun. To je bilo 16.01.Ja sam drugi dan 17. 01. bio ponovno u FINI i obaviješten sam da mi je račun odblokiran. Naravno ja na bankomat,ništa. Ja ponovno u FINU i gospođa mi pokaže u kompjuter da mi je račun odblokiran. 18.01.i ja ponovno na bankomat i u svoju banku Zabu(to mi je matična banka),oni mi daju potvrdu da je račun i dalje blokiran.Ja ponovno u FINU i žena veli da uopče nezna šta se događa da je ona osobno ručno uklonila blokadu s računa.Danas je 19. i račun je i dalje blokiran tako da mi više ništa nije jasno.Ako sam osobno vidio da je račun odblokiran,jer mi je gospođa pokazala u FINI, kako je onda blokiran? Da li mora proč određeni period od deblokade računa pa da bi račun bio aktivan ili moram otič u PBZ vidjet u čemu je problem?Hvala i lijep pozdrav!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija