Jump to content

Dužan banci


damirL

Preporučene objave

Dobar dan,kako piše i u naslovu dužan sam Privrednoj banci,dug na tekućem računu i dug na American Express,za dug na tekućem od 7000-8000 kn mi prijete sa ovrhom,počeo sam nositi 400 kn mjesečno da polako to otplatim jer više nigdje ne radim i ne mogu više dati,ali oni su mi kao ponudili rješenje,da dignem kredit(točnije moji roditelji)na taj iznos + 11% kamata.Nisam za to,ali da li to mogu nekak izbjeći i da nastavim samo sa mjesečnim plačanjem???Drugi problem je American express,dug od 11000kn(ako budu dolazili u ovrhu to je jedino što je na moje ime,ali nije otplačeno,da li mi onda to mogu uzet???)To trenutačno ne plačam ali mi šalju svaki mjesec račun sa 115kn više,da li možda netko ima pametni savjet kako i što napraviti?Hvala :place:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

moj vam je savjet ukoliko vam roditelji imaju mogućnosti pomoći na taj način da podignu ponuđeni kredit kako bi vi platili svoje dugove te dalje novonastali dug vratite roditeljima obročnom otplatom, rodtielji nisu banka i lakše je dogvarati sa njima. Na ovakav način koji vi svojevoljno radite banka neće pristat a i vama će to ići najviše na štetu jer postoje rokovi a vama se cijelo vrijeme obračunavaju kamate na taj način vašom trenutnom otplatom po 400 kn ćete tek podmirit kamate i nešto sitno glavnice. Budite razumni i prihvatite rješenje koje vam se nudi.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija