gikamod objavljeno: 8. travanj 2011. Dijeli objavljeno: 8. travanj 2011. Poštovani, dobio sam prijavu da sam dužan dotičnom gospodinu 6,000 eura, koji mi ih isti nije nikad dao, što je potvrđeno poligrafom, već mi je dotični prije godinu dana podvalio da potpišem komadić papira gdje piše da sam mu dužan/odgovoran. Pošto sam neiskusni poduzetnik, te su me izigrali ko majmuna, ŠTO JA MOGU OĆEKIVATI, vidim da policiju to ne zanima previše, neznam što oćekivati ako jednog dana dođem pred vrata sudije. hvala unaprijed Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bovu odgovoreno: 8. travanj 2011. Dijeli odgovoreno: 8. travanj 2011. potpisivanjem navedenog papirića priznao si dug dug si dužan i platiti. Priznanje duga Članak 240. (1) Zastara se prekida kad dužnik prizna dug. (2) Dug se može priznati ne samo izjavom vjerovniku nego i na posredan način, kao što su davanje otplate, plaćanje kamata, davanje osiguranja. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
gikamod odgovoreno: 8. travanj 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 8. travanj 2011. joooooj. koju kaznu mogu oćekivat, jer nemam odakle platit. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dioničar odgovoreno: 8. travanj 2011. Dijeli odgovoreno: 8. travanj 2011. Kaznu za šta? Bovu, znate kako odvjetnik kaže kad mu se ne da raditi: Jesi potpiso? Jesam. E pa onda... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
burn odgovoreno: 8. travanj 2011. Dijeli odgovoreno: 8. travanj 2011. gikamod je napisao: Poštovani, dobio sam prijavu da sam dužan dotičnom gospodinu 6,000 eura, koji mi ih isti nije nikad dao, što je potvrđeno poligrafom, već mi je dotični prije godinu dana podvalio da potpišem komadić papira gdje piše da sam mu dužan/odgovoran. Pošto sam neiskusni poduzetnik, te su me izigrali ko majmuna, ŠTO JA MOGU OĆEKIVATI, vidim da policiju to ne zanima previše, neznam što oćekivati ako jednog dana dođem pred vrata sudije. hvala unaprijed[/quote Poštovani, teško je konkretno Vam odgovoriti, ali ovako generalno-možete dokazivati postojanje neke od mana volje pri potpisivanju dokumenta. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
gikamod odgovoreno: 8. travanj 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 8. travanj 2011. Ispričavam se ako postavljam glupa pitanja, međutim ja sam običan radnik ne pravnik. Moje idiotsko pitanje je; mogu li očekivati u najgorem slučaju zatvorsku kaznu te u kojoj bi mjeri bila izrečena, dal se može dogovoriti isplata dugovanja u nekakvim ratama? hvala unaprijed Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
burn odgovoreno: 9. travanj 2011. Dijeli odgovoreno: 9. travanj 2011. gikamod je napisao: Ispričavam se ako postavljam glupa pitanja, međutim ja sam običan radnik ne pravnik. Moje idiotsko pitanje je; mogu li očekivati u najgorem slučaju zatvorsku kaznu te u kojoj bi mjeri bila izrečena, dal se može dogovoriti isplata dugovanja u nekakvim ratama? hvala unaprijed Čekajte-rekli ste da niste primili novce i da su Vam podvalili da potpišete (znači-prevarili) a sada bi plaćali na rate? Ako ćete plaćati, zovite osobu kojoj dugujete i dogovorite se s njom. Malo su proturječni postovi, a najvažnije-niste ni rekli da li se i koji se točno postupak vodi protiv Vas. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
gikamod odgovoreno: 9. travanj 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 9. travanj 2011. Poštovani, koji se postupak vodi protiv mene neznam. Zvali su me iz policije te ispitali, gdje sam ja negirao da sam primio ikakav novac, međutim inspektori su me uvijeravali da bez obzira dal sam ja dobio novac, samim potpisom tog papira odgovoran sam za nastali dug. Rekli su mi da će vještaćiti moj potpis s papira te da se vidimo sljedeći tjedan. Moj problem je sljedeći; neznam dal ići u nekakve pregovore s idiotom koji mi nije dao ta sredstva ili sve prepustiti sucu i inspektorima pošto nemam sredstva za privatnog odvijetnika? hvala unaprijed Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
gikamod odgovoreno: 11. travanj 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 11. travanj 2011. molim pomoć, ajde pametni Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.