Roflmaoo objavljeno: 13. travanj 2011. Dijeli objavljeno: 13. travanj 2011. raspored predmeta na ovome usmenom ( dakle sa roka u ožujku, a još ćekamo rezultate...) je sljedeći: 1. ustav, EU, organizacija 2. radno, upravno 3. građansko, trgovačko 4. gpp, obiteljsko 5. kp, kpp molim vas ispravite me ako griješim..! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
caribou odgovoreno: 13. travanj 2011. Dijeli odgovoreno: 13. travanj 2011. Već pomislih da su rezultati vani! Mislim da prvo ide radno pa onda EU i dalje ovako kako si naveo. Inače, kada mislite da bi mogli dobiti rezultate? Navodno je tajnik nekima na pismenom rekao da će biti za dva tjedna jer moraju početi odmah početkom svibnja da u svibnju i dovrše, jer ima puno kandidata. Ali kako sam čitao teme sa prošlih rokova, to je klasična priča da će biti za dva tjedna, a na kraju se ipak oduži. Treba mi još koji tjedan za učenje Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dumai odgovoreno: 13. travanj 2011. Dijeli odgovoreno: 13. travanj 2011. kolega roflamoo, i japomislih da su rezultati vani-- PANIKA pogrešno ste odredili raspored za slijedeći (odn. ovaj rok) 1. UPRAVNO I RADNO 2. USTAV-OP-EU 3. GP-TP 4.GPP-OP 5. KPP-KP BTW.nama je švenda rekao da tek počnemo pratiti rezultate za 2 tjedna, a da usmeni neće početi prije 5. mjeseca, stoga...NO širiti paniku... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dumai odgovoreno: 13. travanj 2011. Dijeli odgovoreno: 13. travanj 2011. kolega roflamoo, i japomislih da su rezultati vani-- PANIKA pogrešno ste odredili raspored za slijedeći (odn. ovaj rok) 1. UPRAVNO I RADNO 2. USTAV-OP-EU 3. GP-TP 4.GPP-OP 5. KPP-KP BTW.nama je švenda rekao da tek počnemo pratiti rezultate za 2 tjedna, a da usmeni neće početi prije 5. mjeseca, stoga...NO širiti paniku... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Roflmaoo odgovoreno: 13. travanj 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 13. travanj 2011. jao ljudi sorry na nespretnosti...sad nikako ne treba širiti paniku... i da, hvala na ispravku..! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Roflmaoo odgovoreno: 14. travanj 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 14. travanj 2011. jel ima itko frišku informaciju kad bi mogli biti objavljeni rezultati?! šta mislite kad bi se moglo početi sa usmenim?! meni ovo pomicanje roka u 5. mjesecu nešto smrdi da bi mogli zbrzat i ovaj usmeni kako bi ga završili do tada... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
psiwitch odgovoreno: 21. travanj 2011. Dijeli odgovoreno: 21. travanj 2011. ljudi, došli rezultati.. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
caribou odgovoreno: 21. travanj 2011. Dijeli odgovoreno: 21. travanj 2011. jako dobri rezultati, sad na još malo štrebanja kakvo je sad pravilo s usmenim? Trebalo bi, ako se ne varam 14 dana nakon rezultata, znači da bi najvjerojatnije negdje 9. 5. počeli. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Roflmaoo odgovoreno: 21. travanj 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 21. travanj 2011. jeeeeeeeee, sad još "SAMO" usmeni!!!! kad objave oni taj raspored, u tijeku dana ili..? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ema55 odgovoreno: 22. travanj 2011. Dijeli odgovoreno: 22. travanj 2011. Objavljen je raspored, ispiti su od 05.05.2011. do 08.06.2011. g. u Ministarstvu i na Upravnom sudu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
skitampapitam odgovoreno: 30. travanj 2011. Dijeli odgovoreno: 30. travanj 2011. da li ovo više ne vrijedi (izmjene?)? Članak 19. (1) Usmeni dio pravosudnog ispita održava se u prostorijama koje odredi ministarstvo nadležno za poslove pravosuđa. (2) Tajnik Ispitnog povjerenstva izvijestit će kandidate pisanim putem o vremenu i mjestu održavanja usmenog dijela ispita najkasnije 15 dana prije dana određenog za polaganje. ili je to ono "nećemo se držati zakona (pravilnika) k'o pijan plota"? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Barbarossa odgovoreno: 5. svibanj 2011. Dijeli odgovoreno: 5. svibanj 2011. S obzirom da su danas krenuli usmeni molim kolege koji su bili na Ispitu (bilo slušati ili odgovarati) da podijele s nama iskustvo - kakva je prolaznost, ima li promjena u pitanjima.... Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
pravnica_st odgovoreno: 11. svibanj 2011. Dijeli odgovoreno: 11. svibanj 2011. Ja sam slušala prošli četvrtak. Odgovaralo je troje kolega i svi su položili. Pitanja su ista, kao i dosad objavljena. Usmeni je bio na Upravnom sudu. Zna li netko, a da je isto slušao ispit taj dan, dakle 05.05., imena članova komisije? Nisam slušala usmeni od početka, pa tako nisam čula tko su ispitivači. Unaprijed zahvaljujem! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
psiwitch odgovoreno: 24. svibanj 2011. Dijeli odgovoreno: 24. svibanj 2011. Ima li još kakvih dojmova s ovog roka? Podpitanja i slično? Hvala!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.