ipehar objavljeno: 14. travanj 2011. Dijeli objavljeno: 14. travanj 2011. Pozdrav žena i ja kupili smo prvu nekretninu tj dvije čestice zemlje jedna je površine 450m2 za gradnju a druga je oranica uz prvu česticu površine 4000m2 zanima me kako se mogu i mogu li se osloboditi poreza na nekretninu s obzirom da mi je prva. čuo sam i neku priču ako se potpiše neka izjava da se u roku od 5 godina izgradi kuća može se osloboditi poreza. Neiskusan sam u ovome i molim pomoć neko ko bi mi objasnio i uputio me u proceduru, mogućnosti i papire koje trebam ...hvala svima pleasae help hitno mi je potrebna pomoć da me jadnog ne oderu ovi poreznici Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ipehar odgovoreno: 16. travanj 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 16. travanj 2011. help...... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.