Jump to content

PTSP-ovci nemaju pravo na kredit


TANTOS

Preporučene objave

prije neki dan sam išao u banku da se raspitam za gotovinski kredit. Nakon razgovora sa djevojkom na šalteru koja je izjavila da joj je jako žao ali kako sam u invalidskoj mirovini po osnovi PTSP-a da ne mogu uzeti kredit, jer ne odobravaju kredit oboljelim od PTSP-a. još ne mogu doći k sebi od takve diskriminacije. I kriminalci imaju veća prava od mene koji sam Hr. dragovoljac i branitelj 91 god. Kaj da delam? Da upucam nekoga?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ja nisam nikakav hvlisavac bio niti budem. Cura na šalteru me je pitala po kojoj sam osnovi u invalidskoj mirovini, a ja sam joj pošteno odgovorio. Odmah mi je rekla da po toj osnovi i još nekim koja je nabrojala ne odobravaju kredit. Inače nisam sklon da nekome govorim da sam PTSP-ovac, koga se to ne tiće. U stvari skrivam da bolujem od PTSP-a, uostalom svi znamo na kakvom smo glasu zbog nekih pojedinaca

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Da je barem tako onda se ja ne bi uvaljivao u ovolike kredite kao što sam danas.

 

Imam auto na kredit-----------------cca 10 000 Eura ( kod jedne banke )

Imam 2 nenamjenska kredita ---------cca 15 000 Eura ( kod druge banke )

 

Imam još kreditnih kartica jedno 5 komada (kod 3 različite banke )

 

Prilikom odobravanja kredita predavao sam rješenja o mirovini i ostale papire koje su me banke tražili a kako bi vidjele jesam li kreditno sposoban i nikada nisu pravili probleme ! Sve sam kredite uzeo dok sam u mirovini a u mirovini sam zbog oboljenja od ptsp-a na osnovu čega imam priznat i status HRVI-a.

 

Imam još neke 2,5 do 3,5 godine kredita i onda adios krediti.

Više ne bi uzeo kredit da mi daju 0 % kamata !!!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Baš me zanima koja je to banka,ja imam dva kredita u dvije banke i nikad me nisu pitali za bolest,ni za jamce ni sudužnike,a dignuo sam preko 170000 kn kredita netto ,a vraćam preko 200000 kn,ćak mi je jedan na invalidnost uzimaju mi pola invalidnine i nikad me nitko nije pitao,nadam se da govori o pravim bankama a ne o štedno krditnim zadrugama,i inim.

Ajd koja je banka napiši molim te.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

to je bilo u Wolksbank u Varaždinu, neka mlada djelatnica za šalterom. Dečki pa imam i ja kredit za auto od prije pa me se nikad nije tako nešto pitalo. Kad sam rekao dali bi otvorili tekući račun kod njih da prebacim mirovinu, to može. Ha pare žele, a ako bi htio kredit gledaju me kao da sam pljačkaš banke.Na kraju krajeva dobro naplačuju kamatge, pljačkaju nas i još nas i provociraju. Eto kakvu smo državu stvorili. Ići ću ponovno za koji dan baš da vidim kod nekog drugog djelatnika što će reći.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

za zadnji kredit morao sam pored ostalih dokumenata dati i original (na uvid) rješenja o mirovini - odbio sam i rekao im doviđenja, sa napomenom da prelazim u drugu banku gdje me neće zajebavati - naravno da sam dobio kredit za 6 dana, doduše bez isprike, ali rekli su da oni rješenje o mirovini trebaju tobože da vide da li netko skrbi o meni?????? - nemam pojma što su htjeli

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija