Jump to content

poštarina na isplatu naknade putnih troškova hzzo-a


pedala

Preporučene objave

poštovani!

ispričavam se ako postoji tema no ja nisam našla ništa o mom slučaju.

dobila sam rješenja o priznavanju putnih troškova od hzzo u dva odvojena slučaja, ali vremenski vezana. na deseti poziv kada ću dobiti povrat, kažu mi; kreće isplata krajem mjeseca.

za prvi slučaj isplate mi novac na tekući račun, a za drugi slučaj poštar mi donese novac na ruke i tada moram platiti poštarinu od skoro 40kn. :zao:

tko je tu lud, pitam se :-? ...

nije to i neki novac no voljela bih vidjeti ili čuti od nekog kompetentnog obrazloženje zašto su postupili kako su postupili i mogu li tražiti natrag poštarinu!!!?

nervira me pljačkanje jadnog naroda u lijepoj nam i 'pravednoj' !!?

dosta više! :palacdolje:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ukoliko osigurana osoba želi isplatu putnih troškova putem pošte tada u tom slučaju sama snosi poštanske troškove, naime takva je mjera uvedena vjerojatno zbog toga što se bez ikakve potrebe neki novac trošio na ovaj trošak (a bez veze i stvarnog razloga) koji se može potrošiti na primjerice zdravstvenu zaštitu ili recimo naknadu nekoj od rodilja ili naših branitelja, umjesto pošti.

 

Trošak isplate takve vrste isplate putem primjerice tekućeg računa zapravo ne postoji, tako da preporučam da ubuduće i isti predočite prilikom takve vrste potraživanja, pa problema dalje ne bi trebalo ni biti.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

tužno je to...

prvo su 5 mjeseci vještačili, pa su zaboravili isplatiti po rješenju iz 1 mj, pa nakon mog silnog telefoniranja, konačno mi isplačuju krajem 4tog...

 

nitko me i nije pitao kako hoću da mi novac isplate !?

 

uredno sam kod oba zahtjeva za isplatu, a po uputi službenice hzzo-a podružnice gdje spadam po stanovanju(hvala im-zlatne su ove u velikoj gorici) priložila kopiju kartice tekućeg računa...

 

hvala puno na odgovoru pa neka se zna šta i kako!

 

Lp

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija