Jump to content

Isplata osiguranja protiv presude suda


Lixi

Preporučene objave

Poštovani,

 

Moji roditelji su imali malu nezgodu u kojoj je dotaknut auto ispred njih, pozvana je policija jer je druga osoba vozila službeni auto. Nametao se stari udarac kao šteta, koji nije utvrđen da se desio prilikom te nezgode.

 

Na raspravi je protustranka dovela svjedoka žene koja nije bila u autu,niti igdje blizu, sa med. dokumentacijom koja joj nije počinjena u ''toj'' nezgodi. U presudi se spominju njene lakše ozljede, ali ništa osim toga da je iskazano da je i ona bila u autu i da je donijela med. dok. Ništa drugo. Vjerujem da bi za nekakvu naknadu morali ići u parnicu na Opć. sud.

 

Uglavnom Presuda je oslobađajuća za moju majku.

 

Prije presude je oštećenom isplaćeno 6000kn, a naknadno još 1000kn, te su tako moji roditelji izgubili bonus u Croatii, neovisno o presudi, koja je došla kasnije.

 

Nakon vozanja sa strane osiguranja, poslali smo im nedavno prigovor pred tužbu pa su se ovako očitovali:

 

pravni osnov njihove isplate je policijski zapisnik i njihov izvid štete.

(O njihovom izvidu nikad nismo bili obavijesteni niti znamo na temelju čega je doslo do uviđaja, vjerojatno na procjeni štete, a prije presude, znači tako mogu i ja upirat prstom i reć onaj auto ovih podataka mi je ogrebao auto (a ustvari nije).

 

Dalje u dopisu piše da su sa našeg AO-a isplatili iznos od 1.173,52kn ( što se ne poklapa sa skidanim iznosima od 6000 i 1000kn, kako piše u Croatiinoj aplikaciji, u koju sam imala uvid). U privitku su nam navodno poslali izvid štete i kopiju računa na temelju čega su izvrsili isplatu, nije bilo ničeg u prilogu.

 

Nadalje, za info o isplati neimovinske štete da se javimo odjelu za neimov. štete na određeni broj.

 

E sad, da li je to tih 6000kn i da li se odnosi na lakse ozljede žene koja nije bila u autu, kako to pobit? Samo parnicom? I na koji sud to spada, jer mi se čini da je to kazneno djelo. Također, da li bi odvjetnici imali interes za to, budući se ne radi o nikakvim novcima, mi samo želimo natrag pravo na prijašnji bonus i ispravak informacije tj dopunu da ta žena nije bila u autu. I ima li ju kakve svrhe za to tužit i što se tu može dobit? Budući osobno znam da ljudi po novinama znaju dobit dost novca od novina radi ispravka informacija.

 

Zanima me i koliki je rok da se učini akt, prošlo je oko 1g od kad smo dobili presudu, a dogadaj se desio 23.11.2009. hvala. :palac:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Zaboravite tog lažnog svjedoka jer je presuda oslobađajuća.

 

I slijepac vidi da se radi o sistemskoj korupciji.

 

Bez ikakve prethodne najave tom osiguravatelju odmah hitno izvjestiti HANFA-u i priložiti im svo originalne isprave. Oni su nadzorno tijelo osiguravatelja i boje ih se ko vrag tamjana.

 

Jedino vam HANFA može pomoći.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija