Jump to content

trebam, savjet HITNO!!!


avengeros

Preporučene objave

Poštovani!

Živim u zgradi sa 4 stana i u stanu do mojeg je živjela obitelj koja je provalila u njega.Nakon skoro godine dana DORH ih je deložirao i pokrenuo kaznenu prijavu.Međutim oni do danas iz dvorišta i zajedničkih prostorija u dvorištu nisu odnjeli sve stvari ,a prošlo je 5mj od deložacije.Tu nastaje problem jer sinovi gospođe koja je deložirana preskaču ogradu i ulaze u dvorište te odnose kojekave sitnice za koje neznam čije su.Letve,daske,i takve slične gluposti.Što da napravim?Probao sam ljepo pa su zvali muriju i ja dobio prekršajnu prijavu,a i nadobudni su pa se snjima nemoze ljepo razgovarat.Navedeno mi je problem je je zgrada državno vlasništvo i ja sam sa obitelji trenutno jedini stanar u toj zgradi i nemogu koristiti zajedničke prostorije jer su ih dotični zaključali.Što napravit?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Mislim ... da pomoći nema.

Imao sličnu situaciju - u stan do provaljeno (razvaljena brava, konopima su s nečim unutra ulazna vrata bila vezana), zvao policiju i vlasnika ... vlansik se meni zahvalio, a policiji platio svaki njihov izlazak na teren na moj poziv ... Vlasnik je priča za sebe, pa je i on (osim što je obavjestio nadležne institucije ... koje su radile deložaciju ...) vlastitim idejama izbacio ove van. Od tada ti koriste zajedničke prostorije ... zgrada je nacionalizirana (vraća se, hau jes nou), pa nitko (zar!!) nije nadležan i oni su mirni. Volio bih da me netko demantira, da kaže da rješenja ima (čak ne ni hitna, al ono, kroz koji mj, god).

Ipak, avengeros, mislim da je to - to. Možeš odseliti, biti nasilan ko oni ili se pomirit (aha).

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija