Jump to content

hipoteka


kkrrookkooddiil

Preporučene objave

nekretnina je u vlasnistvu osobe koja ne zivi u njoj (ja zivim u njoj a prije je pripadala mojo majci)kupoprodajom (u toku je ponistenje kupoprodajnog ugovora)je kupio i teret hipoteke koja se ne placa pa je banka pokrenula prisilnu naplatu (iako je bilo sredstava sa druge strane za naplatu) drazbu .prva drazba je odgodena kolika je mogucnost da sud ne zakaze drugu drazbu ako prikazem sudu da je bilo mogucnosti naplate sa druge strane i u meduvremenu je doslo do promjene dvaju vlasnika te iste nekretnine a ja sam redovito podmirivala anuitete dok je nekretnina bila u vlasnistvu moje majke.majka je zbog te kupoprodaje izgubila poslovnu sposobnost u potpunosti,jer boluje od schizofrenije.

kolika je mogucnost da sud uvazi neke od ovih argumenata te odgodi drazbu od.prodaju stana

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 7 mjeseci kasnije...

ako je u tijeku postupak za poništenje uknjižbe, dostavite to sve sudu i tražite odgodu ovrhe do rješavanja toga spora o uknjižbi. Ako iz priložene dokumentacije bude vjerojatno da biste pretrpili teško nadoknadivu štetu a o ishodu toga spora ovisi legitimnost ovršnog postupka, trebali bi postići odgodu ovrhe bar na neko vrijeme. Osim toga ako se spor za poništenje uknjižbe i ovrha vode ne jednoj te istoj nekretnini, trebali biste ( ili već jeste ) staviti zablježbu spora na toj nekretnini i po mogućnosti da ta zabilježba bude prije zabilježbe ovrhe, to vam daje određene prednosti.Međutim ako je bilo i dr. izvora za plaćanje duga banci, ne razumijem zašto onda niste plaćali iz tih drugih izvora? U principu kod ovrha dužnici postižu najbolji efekat kada dostave hrpetinu dokumenata u spis i zakompliciraju postupke pa ako vam je u interesu kupiti vrijeme dok se ne snađete, učinite tako.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija