Jump to content

tko je kriv?


Tedy00

Preporučene objave

Susjeda je prodala stan čovjeku prije više od 5-6 godina. On ju je tužio vezano uz taj stan te su bili u parničnom postupku. Sutkinja, koja je prva vodila postupak je prije godinu dana naglo prvo "oboljela", zatim dobila otkaz, a druga sutkinja je zakazala raspravu bez DOSTAVE ODVJETNIKU susjede ili njoj te održala raspravu bez njihove prisutnosti. Ista je dosudila kako susjeda treba tužitelju nadoknaditi štetu i platiti parnične troškove kao i troškove odvjetnika. Susjeda ni o tome nije dobila obavijest, kao ni njezin odvjetnik.

Jučer je tužitelj došao s ovršnim nalogom - bez sudskog ovršitelja (obzirom da se nitko nije pojavio na raspravi i platio "štetu", niti izjasnio se, donesena je odluka u korist tužitelja) i počeo nasilno skidati prozore, vrata, psovati, razbijati, vrijeđati pa čak i policiju koja je u međuvremenu stigla. Vikao je da "neka ga samo odvedu jer će on ionako odmah biti pušten te dobiti stan u kojem susjeda trenutno živi (odnosno već ga je ispraznila jer se boji manijaka). Tko je ovdje napravio grešku? Sutkinja? NEUREDNA DOSTAVA? Ili je moguće da je odvjetnik "aljkavo" obavljao svoju dužnost te propustio rok, obavijestiti susjedu te naravno i rok za žalbu?!? VRLO ZAMRŠENO....; Molim iskusnije kolege da malo pomognu, a ja ću dopuniti informacije koje nedostaju (probala sam sumirati). Inače susjeda je stara, u mirovini je i sada je na cesti, doslovno! :misli:

Molim u njeno ime za neki savjet. Tnx

pozzzzzz :-o

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija