laurast objavljeno: 14. prosinac 2011. objavljeno: 14. prosinac 2011. moja priča je duga i komplicirana,ali ukratko... sa još par kolegica firma me prijavila krim policiji za pronevjeru,međutim krim policija je ustanovila da jedino protiv mene nema dovoljno dokaza i tu je priča sa mnom stala,a druge kolegice su pošle na državno odvjetništvo i sada čekaju proces državnog odvjetnika... ja se želim vratiti na posao no direktor mi traži da dam otkaz no ja nevidi razlog zašto bih ga dala,no on me neželi na poslu...što mi je činiti! puno hvala i nadam se barem jednom odgovoru Citiraj
tanjarac odgovoreno: 15. prosinac 2011. odgovoreno: 15. prosinac 2011. nemoj biti luda,nek on tebi da otkaz,ako ga već dobiješ,mora biti i obrazložen,a i da imaš kakva prava na burzi Citiraj
Imperator odgovoreno: 15. prosinac 2011. odgovoreno: 15. prosinac 2011. Napravite novu frizuru i pojavite se na poslu. Citiraj
MarioSB odgovoreno: 16. prosinac 2011. odgovoreno: 16. prosinac 2011. Ukoliko date otkaz nemate pravo na naknadu sa burze.Najbolje da vam on da otkaz kao tehnološkom višku.Evo vam pa si pogledajte potrebne uvjete za naknadu sa burze: http://www.hzz.hr/default.aspx?id=4075 Citiraj
laurast odgovoreno: 16. prosinac 2011. Autor odgovoreno: 16. prosinac 2011. da ali on želi da mu pitpišem sporazumni pošto smatra da sam kriva iako mi krim nije uspjela ništa dokazat,jednostavno mi je rekao neželim te natrag! ima li pravo tako se ponašat? Citiraj
laurast odgovoreno: 6. travanj 2012. Autor odgovoreno: 6. travanj 2012. u utorak idem na razgovor s direktorom i mojim odvjetnikom,direktor i dalje neželi da se vratim ,želi da dam sporazumni otkaz ,a ja ga neželim dat jer krim policija nije našla ništa u mom slučaju! Što sad mogu činiti ja želim radit a on mi nedozvoljava da se vratim,a moj odvjetnik više ni sam nezna što poduzeti...??? Molim bilo kakvu pomoć,savjet.... hvala Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.