taba objavljeno: 3. siječanj 2012. Dijeli objavljeno: 3. siječanj 2012. Pozdrav svima Braniteljima Dali mi tko može dati nekog odvjetnika koji se razumije u Braniteljska pitanja radi podizanja tužbe ustavnom sudu radi tužbe omjera rat mir koji radi na proviziju Molim javit na p:m HVALA SVIMA Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
vinkovci odgovoreno: 4. siječanj 2012. Dijeli odgovoreno: 4. siječanj 2012. http://racki.hr/kontakt.html Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
taba odgovoreno: 4. siječanj 2012. Autor Dijeli odgovoreno: 4. siječanj 2012. Hvala na pomoći budem još vidio dan dva dali ima tko od odvjetnika u zg jer sam iz vg ako ne obratiću se ovima koje ste mi dali Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
tadija24 odgovoreno: 4. siječanj 2012. Dijeli odgovoreno: 4. siječanj 2012. taba je napisao: Pozdrav svima Braniteljima Dali mi tko može dati nekog odvjetnika koji se razumije u Braniteljska pitanja radi podizanja tužbe ustavnom sudu radi tužbe omjera rat mir koji radi na proviziju Molim javit na p:m HVALA SVIMA http://odvjetnici.info/odvjetnik/tatjana-star%C4%8Devi%C4%87/ Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mrljavac odgovoreno: 6. siječanj 2012. Dijeli odgovoreno: 6. siječanj 2012. Mišljenja sam da nećeš puno postići tužbom. Imaš pravo na to, ali zakoni se mijenjaju i u pravilu, ne bi trebao proći lošije nego što si prošao, međutim znaš i sam kakva je situacija recesija-depresija i, zakoni će se mijenjati, ali sigurno ne u korist građana i branitelja. Stara narodna kaže: "Nemoj se bosti sa rogatima", a tebi kako volja. Oprez ! Naravno da će ti svaki odvjetnik odraditi posao (lova je lova), ali rezultat je upitan, a možeš i izgubiti tj. odvjetnik će ti naplatiti (dobio ti pozitivnu ili negativnu odluku). Ja poznajem mnoge branitelje sa 40% HRVI i dobili 50-50 (neki i profesionalnu nesposobnost, a ti si dobio opću). Dobro razmisli isplati li ti se igrati sa mirovinom. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
taba odgovoreno: 6. siječanj 2012. Autor Dijeli odgovoreno: 6. siječanj 2012. Mrljavac puno hvala budem još razmislio šta napravit Još jedanput svima hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.