Peropljuca objavljeno: 3. travanj 2012. Dijeli objavljeno: 3. travanj 2012. Danas su me nazvali iz Rhea-e da mi je stigao paket. S obzitom da nisam ništa naručivala, a uskoro mi je rođendan, pretpopstavljam da je to trebao biti poklon. U prošloti sam imala neugodnih iskustava s njima, kada su me za majice vrijedne cca 50kn tražili da platim preko 400kn ne znam čega sve ne. Na kraju sam vratila pket bez da sam platila išta ali mislim da nikada nije došao na odredište . Žena iz Rhea-e mi je e-mailom poslala punomoć, originalni račun i njihov cjenik. Radi se o ruksaku vrijednom 35$ (Total Invoice Value 35$). Pretpostavljam da je to to jer to je jedina svota na računu veća od 0 . Našla sam starije postove o DHL-u i FedEx-u ali ne znam da li se što promijenilo u međuvremenu pa bih samo pitala za savjet. S obzirom da ne plivam u pravničkim vodama, molila bih nekoga da mi kaže što napraviti (onako k'o malom djetetu ) da izbjegnem plaćanje njihovog harača. Unaprijed hvala. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.