Jump to content

Pomoć oko FedEx-a (Rhea-e)


Peropljuca

Preporučene objave

Danas su me nazvali iz Rhea-e da mi je stigao paket. S obzitom da nisam ništa naručivala, a uskoro mi je rođendan, pretpopstavljam da je to trebao biti poklon. U prošloti sam imala neugodnih iskustava s njima, kada su me za majice vrijedne cca 50kn tražili da platim preko 400kn ne znam čega sve ne. Na kraju sam vratila pket bez da sam platila išta ali mislim da nikada nije došao na odredište :(.

Žena iz Rhea-e mi je e-mailom poslala punomoć, originalni račun i njihov cjenik. Radi se o ruksaku vrijednom 35$ (Total Invoice Value 35$). Pretpostavljam da je to to jer to je jedina svota na računu veća od 0 :). Našla sam starije postove o DHL-u i FedEx-u ali ne znam da li se što promijenilo u međuvremenu pa bih samo pitala za savjet. S obzirom da ne plivam u pravničkim vodama, molila bih nekoga da mi kaže što napraviti (onako k'o malom djetetu :)) da izbjegnem plaćanje njihovog harača.

 

Unaprijed hvala.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija