Jump to content

Odjava prebivališta bračnog druga


Petrusa

Preporučene objave

Da li je moguće (u praksi vidim das jest) da suprug odjavi prebivalište supruzi s adrese na kojoj su živjeli više od 30 godina. Supruga je napustila bračnu zajednicu, bračne stečevine nemaju, postupak razvoda braka nije pokrenut. Riječ je o osobi (Ženskoj)sa smanjenim intelektualnim sposobnostima i psihičkim oboljenjem. Iz PP sam dobila obavijest da je odjavljena jer je suprug izjavio da ona više tu ne živi, policija je napravila izvid na terenu par puta i utvrdila da se ona ne nalazi na navedenoj adresi. Mjesto je malo, zna se gdje se ona nalazi, no taj 'stanodavac' je ne želi prijaviti. Čitala sam zakon o prebivalištu, imam neke dvojbe stoga molim pomoć.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

uh, ma ja i jesam u centru zato i pitam, i nama je ovo nešto novo. Uglavnom slijed događaja je bio ovakav: prema Zakonu o prebivalištu policija je utvrdila adresu gdje je ta ženska osoba stvarno nastanjena te po službenoj dužnosti prijavila istoj prebivalište. 'stanodavac' se žalio jer nije dao odobrenje da se ova prijavi na njegovoj adresi. U drugostupanjskom postupku žalba je utvrđena kao neosnovana zbog činjenice stvarnog nastanjenja na toj adresi. Case closed

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija