Jump to content

Procedura kupnje/prodaje d.o.o.


anonimno

Preporučene objave

Po mom mišljenju najbolje bi bilo daVam netko stručan (knjigovođa, porezni savjetnik) pregleda poslovanje te firme, poslovne knjige, prijave poreza i ostalo. Računajte da će Vas sva dokumentacija oko statusnih promjena koštat više od osnivanja novog d.O.o. (troškovi odvjetnika i javnogbilježnik, sud). Zato ako nemate dobar razlog ne ulazite u to.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Predlažem Vam da je najbolje rješenje da osnujete novu firmu, jer kod kupnje firme, ionako, ako je firma ok, jer kada je kupujete kupujete je sa svim dugovanjima i potraživanjima, sa svim zaposlenicima kojima nemožete mijenjati ugovore, odnosno prihode, a promjena vlasnika firme će Vas kod javnog bilježnika koštati više od pola, nego da registrirate novu firmu. Zna se javljati puno problema kod takovih firmi, ali zna se dogoditi da i kupite zaista čistu firmu. Ako se odlučite registrirati na novo, potrebno Vam je položiti 20000,00 kn početnog kapitala, i potrebno Vam je 650-700 Eura za registraciju, što Vam predlažem da registrirate sve osim ono što neide bez dozvola Ministarstva (oružje i lijekovi)......... Ako Vam ovo išta znači.........

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija