Jump to content

Vanbracna Zajednica i troskovi nastali u njoj


MartinaZagreb

Preporučene objave

Postovani

 

 

do prije 3 dana sam zivjela sa Muskarcem u vanbracnoj zajednici i u zadnjih 5 mjeseci smo zivjeli zajedno u stanu koji smo unajmili.

 

Nazalost ta veza se raspala i razisli smo se ja nazad kod svoje majke sa Djetetom a on je ostao u tom stanu e sada postoji jedan doista veliki problem u svemu tome a to je sljedece.

 

 

Ja sam nezaposlena samohrana majka koja ima dijete od 3,5god on nije bio otac tog dijeteta iako se prema njemu ponasao kao da je njegovo.

 

kada smo usli u taj stan smo dosta stvari kupili na moju American karticu na rate i skupilo se tu podosta racuna i stvari on je uredno placao te troskove ali sada se desilo to da smo se razisli i dug je podosta velik na toj kartici ja sa Alimentacijom koju primam od djetetovog oca nemogu pokrit taj dug nikako jer mi nece ostati ni lipe za dijete.

 

 

Muskarac sa kojim sam zivjela je rekao da ce on preuzeti sav trosak oko toga i platit zaostale i sljedece rate.

 

 

moje je pitanje sada posto je to njegov prijedlog da se ode kod javnog biljeznika i da se sav dug po toj kartici prepise na njega na njegovo ime tako da je cijeli taj dio onda na njega.

 

Dali je to pravno moguce uopce????

Sta mi treba od dokumenta??? di tako nesto ovjeriti ili sta napraviti ????

 

 

unaprijed hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Amex ima ugovor sa vama i oni će teretiti isključivo samo vas, neće ih zanimati vaši odnosi s tom osobom.

 

Može izjava ovjerena u JBU, može i jednostavna izjava da priznaje dug u tom iznosu u prisustvu i uz supotpis dva svjedoka, oba dokumenta su ovršna i u slučaju problema dugove valja potraživati privatnom tužbom, ali gospođo jeste li svjesni da ostavljate dobru osobu?

 

Savršena veza zapravo ne postoji, postoje samo veze u kojima nam više ili manje stvari smetaju, a u toj vašoj zadnjoj vezi vidim da nemate zapreku koju danas ima velika većina parova.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ajmo ovako ja sam taj Muskarac predstavio sam se kao zensko jer sam mislio da ce mi biti tako lakse ali nije.

 

 

Ja sam za**** kada sam se napio kao idiot u Cetvrtak i vrjedao moju zarucnicu jer mi je puko film posto smo zajedno 10mjeseci u tih 10 mjeseci je sve na meni od nabavke namirnica vecinske SKRBI njenog dijeteta uvjek sam bio tu za nju i maloga mali mi je kao rodeno dijete i ona to zna jako dobro i bila je uvijek sretna radi toga mali svog oca vidi mozda 2x na godinu on je stranac i zivi u Svedskoj. u 10 mjeseci me 1 put docekalo nesto skuhano znaci i nakon posla sam jos i kuhao i stigao sve to obaviti. Radi se o tome da ona ima problema sa kicmom zadnjih 2,5 mjeseca obilazio sam sa njom doktore i sve placale se terapije cupale veze da joj bude bolje i sve to sta je potrebno u to doba sam kompletno preuzeo sve na sebe od ciscenja pospremanja nabavke naminirca kuhanja pranja iso po maloga u vrtic brinuo se o njemu i sve iako sam to sve i prije radio ona je cistila stan uvijek i izgledao je uvjek kako apoteka ali kako je to sa ledima pocelo nije bas previse sta joj ni nezamjeram jer zdravlje je najbitnije.

sexa nije bilo vise od 1,5 mj jer ju bole leda niti ikakve njeznosti tipa malo mazenja ljubljenja ili ista slicnoga u taj nesretni Cetvrtak sad aprije par dana me nazove poslje doktora i kaze PRVO e rekjla mi doktorica da zaboravim sex sljedecih 2-3 mjeseca dok se nevidi kak ce biti kicma ja sam poludio na tu izjavu mislim ono odma u glavu zaboravi sex na sta sam rekao onda ocigledno nemozemo zajedno biti vise u AFEKTU

 

 

kako sam se napio u Cetrvrtak i poludio kada sam doso doma jer je odma krenulo sa vrijedanjem i kao moja reakcija na telefon kad me zvala.

 

u jedmom sam je momentu primio oko struka ne jako niti nasilno i ona se izmaknula i tu sam se poskliznuo od previse alkohola u krvi i slucajno i nju potegnuo i zavrsili oboje na podu. sljedi moje povracanje policija Obiteljski sud i prekrsaj i to da je iselila

 

 

ja zelim sve na svijetu toj zeni i malome vidjeli smo se poslje toga 2-3 puta zelim sve racune podmiriti ali nemogu odjednom zelim sav dug na mene prepisati da ima svoj mir i cistu karticu i sve eto i to moram nekako napraviti

 

 

ja se nadam da ce se vratiti nazad kmeni ali jako tesko na kraju krajeva ja sam Zajebao iako ona moje neke potrebe nije zadovoljavala dali je mislila da netreba iako sam je trazio ili se radi o necemu drugom neznam ali eto tajko je kako je

 

 

samo zelim da se taj dug na mene prepise zasada jer nisam dubre koje ce ostaviti zenu iako smo zivjeli u vanbracnoj zajednici u govnima i troskovima

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija